search
Nieuw op Netflix: de verlengde versie van 'Spider-Man: No Way Home'

Nieuw op Netflix: de verlengde versie van 'Spider-Man: No Way Home'

De Extended Version van 'Spider-Man: No Way Home' knalt dan ook gelijk de top 10 in van Netflix.

Patricia Koning
De Extended Version van Spider Man: No Way Home is nog niet lang te zien op Netflix, maar staat gelijk al in de top 10 van films.

De belangstelling voor deze film is dan ook echt nog groot te noemen want hij staat ook op de 4e positie in de dagelijkse top 10 van Netflix.

Extended Version


In het jaar 2021 was Spider-Man: No Way Home één van de best verdienende films van het jaar. Netflix geeft ons nu de Extended Version. Deze film was vorig jaar al te zien toen deze Extended Version in de bioscoop verscheen. Helaas verscheen deze niet in alle bioscopen en waren er heel wat mensen teleurgesteld dat ze hem niet hadden kunnen zien.

Netflix is daar dan nu de redder in nood want daar kunnen we de film nu streamen tot blijdschap van vele fans.

Synopsis


In Spider-Man: No Way Home kan Peter Parker er niet aan wennen dat iedereen weet dat hij Spider-Man is. Wanneer het ook het leven van zijn vrienden negatief begint te beïnvloeden vraagt hij Doctor Strange om hulp. De wereld moet vergeten dat Peter Parker Spider-Man is, maar de spreuk die dat teweeg moet brengen gaat mis en Spider-Man ziet ineens een hoop oude bekenden terug maar ook nieuwe gezichten.

Cast


In Spider-Man: No way Home zien we niet alleen Tom Holland terugkeren als Spider-Man maar ook Andrew Garfield en Tobey Maguire. Zij knallen samen met Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon en Benedict Wong van het scherm af. Ook zien we Jamie Foxx, Willem Dafoe en Alfred Molina terugkeren in hun oorspronkelijke rollen.

Trailer


Bekijk hier nog de gave trailer van Spider-Man: No Way Home welke je nu kan gaan streamen op Netflix.Aanbevolen artikelen