Grote problemen in volgende aflevering 'The Last of Us'

 Grote problemen in aflevering 4 'The Last of Us'

Het ziet er niet goed uit voor Ellie en Joel in de volgende aflevering.

Adrienne Koolen, 1 februari 2023 13:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Aflevering na aflevering komen we meer te weten over het avontuur en de wereld van Ellie en Joel. Nu is de teaser trailer van aflevering 4 uitgekomen en deze hint naar ontzettend grote problemen!
Op het eind van aflevering 3 hebben Ellie en Joel de afscheidsbrief van Bill gevonden. Daarna hebben ze een oude Chevy S10-truck kunnen gebruiken om de veilige plek te verlaten en verder op zoek te gaan naar Joels broer Tommy.

Joel heeft al een hele tijd niks meer gehoord van Tommy, dus nu gaat hij zelf onderzoeken wat er met hem gebeurd is. Tegelijk hoopt hij dat zijn broer weet wat ze met Ellie aan moeten, aangezien Tommy bij de Fireflies zat.

Grote problemen in aflevering 4

Niet alles in de trailer is ernstig. In het begin zien we namelijk hoe Ellie moeite heeft met kaartlezen en dat ze koffie maar niks vindt. Misschien heeft haar school haar inderdaad toch niet de belangrijke dingen geleerd.

Al snel in de preview komen Joel en Ellie aan in een stad waar ze ruzie krijgen met andere mensen. Al met al ziet het er niet goed uit voor ons favoriete duo in de trailer.

Bekijk hieronder de preview en stream The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Troy Baker, Fireflies

Populair nieuws