Serie van 'Jackass'-ster Johnny Knoxville na 1 seizoen alweer gecanceld

Serie Johnny Knoxville alweer gecanceld

De serie 'Reboot' waarin onder andere Johnny Knoxville speelt, wordt na 1 seizoen alweer gecanceld.

Bas de Kramer, 1 februari 2023 14:00

Jackass-ster Johnny Knoxville acteerde sinds kort in een sitcom op de streamingsdienst Hulu. De serie genaamd Reboot is nu na één seizoen alweer gecanceld, dit tot ongeloof van Knoxville zelf.

Plot en acteurs

Reboot is een comedyserie van Steve Levitan, één van de makers van de met een Emmy bekroonde familie-sitcom Modern Family. De serie volgt op komische wijze een groep disfunctionele mensen die de nodige problemen hebben zowel in hun privéleven als op hun werk.

Naast Knoxville zijn er ook rollen voor Keegan-Michael Key, Rachel Bloom, Judy Greer, Krista Marie Yu en Paul Reiser.

Johnny op Insta

In een Instagram-bericht betreurt Johnny Knoxville de annulering van de serie. Hij wijst erop dat de serie overwegend positieve recensies krijgt van de critici en ook is genomineerd voor de nodige awards.

Knoxville voegt eraan toe dat het werken aan de serie een van de hoogtepunten was van zijn acteercarrière en dat hij hoopt dat een ander netwerk de serie voor de komende seizoenen zal oppikken.Verrassend

Een verrassende keuze van Hulu die met Steven Levitan en de sterrencast toch een zeer sterk team had neergezet voor deze serie. De verwachting was dan ook dat de serie langer de tijd zou krijgen. Echter dat blijkt niet het geval.

Toch nog tweede seizoen?

Hulu heeft nog geen reden gegeven voor de annulering, maar voor de hand lijkt te liggen dat het aantal kijkers toch flink tegenviel. De vraag is nu of er nog een andere partij is die de serie gaat overnemen.

Kijk de serie hier op Disney+.Lees meer over: johnny knoxville, steve levitan, modern family, reboot, hulu

Populair nieuws