Maar liefst 5 tv-series voor het DC Universe aangekondigd

5 tv-series voor het DC Universe aangekondigd

De DC franchise heeft aangekondigd nog veel in petto te hebben.

Fleur van Laar, 3 februari 2023 00:13

Het lijkt nog maar net dat de eerste DC-serie is aangekondigd. Wie blij is door dit nieuws kan uitgaan van nog een leuke verrassing. Er zit namelijk nog veel meer aan te komen.
DC Studios en Warner Bros. DIscovery hebben de eerste film en TV shows in de DC Universe franchise slate onthuld - maar blijkbaar is dit slechts de eerste helft van het verhaal. Tijdens de pers interviews voor de DC Universe slate aankondiging, maakten DC Studios co-heads James Gunn en Peter Safran duidelijk dat wat ze toen onthulden slechts een deel van DCU Chapter 1 was.

Goede vooruitzichten

Het onderwerp begon met Gunn die bevestigde dat er duidelijke redenen zullen zijn voor waar elk "hoofdstuk" van de DCU begint en stopt.

Peter Safran volgde dat op door er zeker van te zijn dat deze DCU Chapter 1 lei nog niet compleet was: "We hebben nog niet alles in hoofdstuk 1 aangekondigd. Er zijn nog wat dingen die hierna komen."

James Gunn en Peter Safran wilden niet te veel vertellen over de reden waarom ze maar de helft van de DCU Chapter 1 slate onthulden - Safran wilde alleen maar zeggen dat de reden dat ze er niet over wilden praten, was omdat meer dan de helft bekend maken te veel zou weggeven: "Het is te vroeg om daarover te praten, maar het wordt heel duidelijk wat de reden van het verhaal is".

Er zijn vijf films met de volgende titels aangekondigd: Superman: Legacy, The Authority, The Brave and The Bold, Supergirl: Woman of Tomorrow, en Swamp Thing.

De vijf aangekondigde series zullen als volgt heten:Creature Commandos, Waller, Booster Gold, Lanterns en Paradise Lost.

Lees meer over: DC, Peter Safran, Warner Bros, James Gunn

Populair nieuws