Wat we nu weten over ‘Beverly Hills Cop 4’ van Netflix

Wat we weten over Beverly Hills Cop 4 van Netflix

Filmnieuws - Eindelijk kunnen we meer vertellen over de Original 'Beverly Hills Cop 4: Axel Foley' van Netflix.

Patricia Koning, 3 februari 2023 11:50

We wachten er al erg lang op maar nu is de film met Eddie Murphy van Netflix in pre-production.
De verwachting is alleen wel dat de film pas ergens in 2024 naar Netflix zal komen. Ook goed om te weten is, dat als deze film het goed doet, Netflix heeft aangegeven om met nog een vervolg te komen.

Beverly Hills Cop 4: Axel Foley

Beverly Hills Cop 4: Axel Foley zal verschijnen bij Netflix als een Netflix Original komedie. Na veel vertragingen, van de ene studio naar de andere studio en herschrijvingen is de film uiteindelijk bij Netflix terecht gekomen en is deze nu in pre-production.

Het verhaal

Axel Foley keert opnieuw terug naar Beverly Hills na een telefoontje van een oude vriend die waarschuwt dat zijn vervreemde dochter Jane in gevaar zou kunnen zijn. Axel maakt snel nieuwe vijanden terwijl hij samenwerkt met Jane en haar ex en rechercheur Bobby Tapia. Hij raakt al snel verstrikt in een samenzwering tussen dodelijke kartels en zelfs de politie van Beverly Hills.

Eerdere films

Dat we even op deze vierde film hebben moeten wachten is een understatement. De eerste film Beverly Hills Cop kwam namelijk uit in 1984, de tweede film in 1987 en de derde film in 1994. Als de film daadwerkelijk in 2024 op Netflix te zien zal zijn, hebben we 30 jaar moeten wachten.

Regisseur en cast

Mark Moley is de regisseur welke verbonden is aan deze film. Naast Murphy die de legendarische rol van Axel Foley bekleedt zien we Jospeh Gordon-Levitt, Kevin Bacon en Taylour Paige. Oude bekenden uit de eerdere films die we terug gaan zien zijn o.a. John Ashton en Judge Reinhold.

Gordon-Levitt vertelde het volgende in een interview met Variety:
"Er is een reden waarom Eddie Murphy, Eddie Murphy is. Dat zal voor iedereen die naar deze film kijkt heel duidelijk zijn. Werken aan ‘Beverly Hills Cop’ is niet zoals werken. Je denkt alleen maar dat je in een soort van droom leeft."

Hieronder een filmpje van Eddie Murphy over Beverly Hills Cop 4: Axel Foley.


Lees meer over: Beverly Hills Cop, Axel Foley, Netflix, Mark Moley, Joseph Gordon Levitt, Kevin Bacon, Taylour Paige, John Ashton, Judge Reinhold, Netflix Original

Populair nieuws