Nieuwe 'The Walking Dead'-serie krijgt mogelijk andere titel

Andere titel voor nieuwe 'The Walking Dead'-serie?

Deze The Walking Dead spin-off krijgt mogelijk een andere titel dan voorheen onthuld werd.

Niels Arts, 3 februari 2023 11:14

Nu The Walking Dead afgelopen is, wordt er hard gewerkt aan meerdere spin-offs series. Daar weten we al best veel van, maar toch valt er nog genoeg te leren.
Zo verandert de naam van één van de spin-offs misschien. Helemaal bevestigd was de naam van Daryl Dixons spin-off dan ook nog niet helemaal, maar nu lijkt een nieuwe titel een mogelijkheid te worden.

Nieuwe naam Daryl Dixon spin-off

Vermoedelijk zou deze spin-off namelijk The Walking Dead: Daryl Dixon gaan heten. Niet enorm origineel, natuurlijk, wat wellicht verklaard waarom de naam gaat veranderen. Tenminste, daar gaan we nu maar even vanuit.

Het is immers nog niet bevestigd. Maar Daryl Dixon-acteur Norman Reedus deelde een mysterieuze afbeelding via Instagram, waarin in kleine lettertjes de naam Raise the Dead staat vermeld. En is dat nou niet een perfecte naam voor een The Walking Dead spin-off?

The Walking Dead: The Raising Dead zou dus zomaar de naam kunnen worden van de Daryl Dixon spin-off, die dit jaar nog moet verschijnen. Hierin zien we Dixon in het door Walkers overlopen Parijs, een volledig nieuwe omgeving dus voor de Amerikaan.

The Walking Dead is nu te zien op Disney Plus.


Lees meer over: Daryl Dixon, The Walking Dead, Raise the Dead, AMC, Disney Plus, Netflix

Populair nieuws