Wie keren niet terug voor 'Heroes Reborn'?

Wie keren niet terug voor Heroes Reborn?

Tim Kring onthult wat details rond de reboot.

Jim Pedd, 12-06-2015 08:00

De afgelopen tijd is van veel mensen bekend gemaakt dat ze terugkeren voor Heroes Reborn. Vandaag nog werd bekend gemaakt dat Cristine Rose weer te zien is als Angela Petrelli. In een interview met EW vertelde bedenker Tim Kring wie allemaal niet terug zullen keren.
"Iedereen die terug keert, is nu in de media geweest," vertelde hij. "We hebben een hele reeks personages die te zien zullen zijn. Sommigen in een grotere rol dan anderen, sommigen alleen in een cameo. We hebben in elk geval een interessante manier om gebruik te maken van oudere personages."

Dat gezegd hebbende, verkeert de revival van NBC nog altijd in productie. Er kunnen dus nog veel meer mensen terugkeren, al zegt Kring dat het waarschijnlijk niet zo zal zijn. Van de oorspronkelijke cast zijn nu Jack Coleman, Masi Oka, Greg Grunberg en Sendhil Ramamurthy vastgelegd voor een terugkeer. Nieuwe rollen zijn er voor mensen als Ryan Guzman en Robbie Kay.

Een premièredatum voor de nieuwe reeks is er nog niet.

Bron: EW

Lees meer over: Heroes reborn, reboot, nbc, cristine rose, tim kring, jack coleman, masi oka, greg grunberg, senhil ramamurthy, ryan guzman, Robbie kay

Informatie over de serie: Heroes Reborn

Populair nieuws