search

Ons nieuws van vrijdag 12 juni 2015

Nieuwe liefde voor Barry Allen in tweede seizoen 'The Flash'
Series / Nieuws

Nieuwe liefde voor Barry Allen in tweede seizoen 'The Flash'

Het personage moet lijken op Felicity Smoak van Arrow.

TVLine heeft weer nieuws over The CWs The Flash. Het eerste seizoen eindigde met een gigantische bedreiging voor Central City en mogelijk zelfs de hele wereld. Als beloning voor het vermoedelijke redden van de mensheid, komt er een "bekende" maar nieuwe liefde voor hoofdpersoon Barry Allen (Grant Gustin).

De website meldt dat de zender op zoek is naar een "grappige en leuke" liefde voor Barry. Het personage heeft de naam Wendy gekregen en is slim en wetenschappelijk qua instelling. "Denk maar aan 'Felicity Smoak' van Arrow" valt volgens de site te lezen in de casting call. Wie beoogd worden voor de rol, weten we niet.

Heel veel is er overigens nog niet bekend over het tweede seizoen van de serie. Wel weten we dat er meerdere dimensies een rol spelen ditmaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer derde seizoen 'Orange Is the New Black'
Series / Trailer

Nieuwe trailer derde seizoen 'Orange Is the New Black'

Piper Chapman en Alex Vause zijn vandaag terug in nieuwe afleveringen.



Vandaag is het complete derde seizoen van de succesvolle serie Orange Is the New Black te zien op Netflix. Ter gelegenheid heeft de streamingdienst bovenstaande trailer vrijgegeven.

In het derde seizoen keren de dames, met Taylor Schilling en Laura Prepon als respectievelijk Piper Chapman en Alex Vause voorop, uit de vorige seizoenen schaamteloos terug. Het geloof in elkaar en hun loyaliteit worden op de proef gesteld en ze zullen opnieuw moeten bepalen in wie ze vertrouwen. Andere rollen zijn voor Kate Mugrew, Danielle Brooks, Uzo Aduba, Natasha Lyonne, Taryn Manning, Laverne Cox, Michael Harney, Samira Wiley en Yael Stone.

Vanaf vandaag dus nieuwe afleveringen op Netflix. Overigens is Orange Is the New Black al een vierde seizoen toebedeeld. Dit seizoen zal vast volgend jaar rond dit tijdstip te bekijken zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe details mythologie 'Fear the Walking Dead'
Series / Posters

Nieuwe details mythologie 'Fear the Walking Dead'

En er is een gloednieuwe poster vrijgegeven.

Nu de release van de eerste aflevering van Fear the Walking Dead langzaam dichterbij komt, krijgen we steeds meer te zien en te weten van de spin-off van The Walking Dead. Daarnaast is er een gloednieuwe poster vrijgegeven, die je onderaan dit bericht kan bekijken.

Maar eerst de nieuwe details. Showrunner Robert Kirkman vertelde dat "alles wat gebeurt in Fear the Walking Dead echt in hetzelfde universum is als The Walking Dead. Dus elke regel die we uitvinden, en alles wat ze zien in de vroege dagen van de infectie, is iets wat ooit in het verleden van de andere serie gebeurde. Deze twee series zijn verbonden met dezelfde wereld en zelfs als de personages door hun geografische locatie niet te maken krijgen met elkaar, zijn de mythologieën toch verbonden. Dus alles wat je leert in Fear the Walking Dead, is terug te voeren op de mythologie van The Walking Dead. Dus wat je gaat zien is dat de personages op een hele andere manier ontdekken dat ze allemaal geïnfecteerd zijn. Maar de regels zijn hetzelfde."

De hoofdrollen zijn er in deze serie voor Frank Dillane, Kim Dickens en Cliff Curtis. Curtis speelt in de show de rol van Sean Cabrera, een gescheiden leraar die een boze tienerzoon op probeert te voeden. Sean is nu samen met Nancy (Dickens), een studieadviseur met twee eigen kinderen: Nick (Dillane), die vecht tegen een drugsverslaving en Ashley (Carey), een ambitieuze jonge vrouw.

De spin-off gaat komende zomer in première, met een zes afleveringen tellend eerste seizoen. Een tweede seizoen volgt in 2016.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Episodes' krijgt vijfde seizoen
Series / Nieuws

'Episodes' krijgt vijfde seizoen

Matt Le Blanc- komedie is verlengd door Showtime.

De komedie Episodes is verlengd met een vijfde seizoen van negen nieuwe afleveringen, meldt Variety. Het nieuwe seizoen zal in 2016 worden gefilmd in Londen met hoofdrolspelers Matt LeBlanc, Stephen Mangan en Tamsin Greig.

Episodes volgt het stel Sean en Beverly Lincoln, die succesvolle scenarioschrijvers zijn van hun eigen televisieserie. Na het winnen van de zoveelste Bafta Award krijgen ze het voorstel om een remake van hun televisieserie te maken in de Verenigde Staten. Ze aanvaarden het voorstel, maar al snel blijkt alles mis te lopen. De hoofdacteur wordt buiten hun wil vervangen door Matt LeBlanc, die erg manipulatief blijkt te zijn en die de reputatie van het koppel op het spel zet, waardoor zelfs het huwelijk onder druk komt te staan. Matt LeBlanc speelt een karikatuur van zichzelf in de serie.

"We zijn zo blij om te kunnen blijven werken met David Crane en Jeffrey Klarik, twee van de scherpste creatieve breinen binnen de komedie- wereld, tezamen met de ongelofelijk getalenteerde cast aangevoerd door Matt LeBlanc," zei David Nivens, de directeur van Showtime Networks.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster 'Supergirl' toont vliegende heldin
Series / Posters

Poster 'Supergirl' toont vliegende heldin

Kara Zor-El komt in oktober naar het kleine scherm.

CBS een poster vrijgegeven voor zijn aankomende serie Supergirl, die in oktober in première gaat. Centraal op de poster staat hoofdrolspeelste rMelissa Benoist, die de rol van Kara Zor-El speelt. Zij is het nichtje van Superman en besluit om haar superkrachten te gebruiken om de wereld een betere plek te maken. Daartoe raakte ze geïnspireerd door haar beroemdere neef.



Supergirl is een actie-avontuur gebaseerd op het DC Comics personage Kara Zor-El (Melissa Benoist), Supermans (Kal-El) nichtje, die na twaalf jaar waarin ze haar krachten geheim hield op Aarde, besluit om haar bovenmenselijke krachten te omarmen en de heldin te worden die ze voorbestemd was te zijn. De twaalfjarige Kara ontsnapte met behulp van haar ouders van de verdoemde planeet Krypton, ongeveer tegelijk met de jonge Kal-El. Beschermd en opgevoed op Aarde door haar pleeggezin, de Danvers, groeide Kara op in de schaduw van haar pleegzus Alex (Chyler Leigh) en leerde ze de fenomenale krachten die ze deelt met haar beroemde neef te verbergen, om zo haar identiteit geheim te houden. Jaren later, als ze 24 is, woont Kara in National City voor mediamagnaat Cat Grant (Calista Flockhart), die net de voormalig fotograaf van de Daily Planet, James Olsen (Mehcad Brooks) ingehuurd heeft. Echter, de dagen waarin Kara haar talenten geheim kon houden zijn voorbij als Hank Henshaw (David Harewood), hoofd van een supergeheim agentschap waar haar zus voor werkt, haar hulp inroept bij het beschermen van de burgers van National City.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie keren niet terug voor 'Heroes Reborn'?
Series / Nieuws

Wie keren niet terug voor 'Heroes Reborn'?

Tim Kring onthult wat details rond de reboot.

De afgelopen tijd is van veel mensen bekend gemaakt dat ze terugkeren voor Heroes Reborn. Vandaag nog werd bekend gemaakt dat Cristine Rose weer te zien is als Angela Petrelli. In een interview met EW vertelde bedenker Tim Kring wie allemaal niet terug zullen keren.

"Iedereen die terug keert, is nu in de media geweest," vertelde hij. "We hebben een hele reeks personages die te zien zullen zijn. Sommigen in een grotere rol dan anderen, sommigen alleen in een cameo. We hebben in elk geval een interessante manier om gebruik te maken van oudere personages."

Dat gezegd hebbende, verkeert de revival van NBC nog altijd in productie. Er kunnen dus nog veel meer mensen terugkeren, al zegt Kring dat het waarschijnlijk niet zo zal zijn. Van de oorspronkelijke cast zijn nu Jack Coleman, Masi Oka, Greg Grunberg en Sendhil Ramamurthy vastgelegd voor een terugkeer. Nieuwe rollen zijn er voor mensen als Ryan Guzman en Robbie Kay.

Een premièredatum voor de nieuwe reeks is er nog niet.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.