search
Schrijver 'Game of Thrones' wil minder klachten
Series / Nieuws

Schrijver 'Game of Thrones' wil minder klachten

Hij is niet degene die de keuzes maakt in de serie.

De afgelopen weken is HBO-serie Game of Thrones meerdere keren niet al té positief in het nieuws geweest. Eén van de mensen die daar vaak op aangesproken wordt is schrijver George R.R. Martin, maar die wil daar niets meer van weten. Via een blogpost op zijn website laat hij weten het moe te zijn.


"Ondertussen breken er oorlogen uit rond de laatste paar afleveringen van Game of Thrones," begon de schrijver. "Het is niet mijn intentie me daar in te mengen, of toe te staan dat die oorlogen mijn blog en website overnemen. Dus stop alsjeblieft met daarover mailen of off-topic reacties daarover te plaatsen op mijn blog. Voer die oorlogen op Westeros, of Tower of the Hand, of Boiled Leather of Winter is Coming, of Watchers on the Walls. Overal, zolang het maar niet hier is."

Vervolgens legde hij uit waarom: "Ja, ik weet dat The Hollywood Reporter me onlangs de derde meest machtige schrijver van Hollywood noemde, maar je zult verbaasd zijn over hoe weinig dat in werkelijkheid inhoudt. Ik heb geen controle over wat iemand anders zegt of doet, en kan er ook niet voor zorgen dat ze daarmee stoppen. Wat ik wel kan doen is beheersen wat in mijn boeken gebeurt. Dus als je het niet erg vindt, ga ik nu verder werken aan The Winds of Winter."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen