search
Netflix docu-film over Pamela Anderson wordt razend sterk ontvangen
Films / Nieuws

Netflix docu-film over Pamela Anderson wordt razend sterk ontvangen

De documentaire 'Pamela: A Love Story' van Netflix weet een perfecte score te behalen.

Deze documentaire van Netflix weet kijkers mee te nemen in het verhaal van Pamela Anderson en haar privéleven.

Onder de recensenten scoorde de documentaire een perfecte score van 100% bij Rotten Tomatoes. De documentaire wordt ook wel omschreven als echt, openhartig, realistisch en wordt aangeraden om te kijken, of je nou wel of geen mening hebt over Anderson.

Documentaire


In deze documentaire volgen we popcultuur icoon Pamela Anderson. Er zijn nog niet eerder vertoonde archiefbeelden te zien en we zien een hoop persoonlijke verhalen. Ze geeft ons een nieuwe blik op haar leven en ook op haar familie.

Deze dagen


Tegenwoordig houdt Anderson er een rustiger leven op na. Ze staat soms nog in de schijnwerpers maar ze zet zich nu meer in voor doelen die zij wilt steunen. Woonachtig in Canada in het huis van haar grootmoeder doet ze het rustig aan.

Regisseur


Ryan White is degene die deze documentaire heeft opgezet en heeft geregisseerd. In een interview met The Hollywood Reporter vertelde hij nadat hij geluncht had met de zoon van Anderson en verrast was over zijn verhaal, dat hij een dag later een Zoom meeting had met Anderson zelf. Na een lange meeting kreeg hij een eerste versie van haar geschreven verhaal en zo ging alles lopen.

Pamela Anderson


Zelf zei Pamela Anderson in een interview met People toen de documentaire in première ging het volgende.
"Het zijn gewoon al die prachtige herinneringen en ook zware herinneringen. Maar ik wilde teruggaan naar die gevoelens en die gevoelens voelen. (...) Het was moeilijk. Het was erg moeilijk."

Het interview sloot ze af met de volgende woorden.
"Het is maar het verhaal van één meisje en over hoe ik het heb gered. Een meisje uit een kleine stad dat naar Los Angeles ging en gewoon alles wilde en gekke avonturen beleefde. Daarna cirkelde ik weer terug naar huis."

Pamela, A Love Story kan je kijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen