search
Definitieve datum waarop nieuw seizoen 'Succession' start bekendgemaakt. Is dit het laatste seizoen?
Series / Nieuws

Definitieve datum waarop nieuw seizoen 'Succession' start bekendgemaakt. Is dit het laatste seizoen?

Vanaf 26 maart kunnen we op HBO Max weer genieten van 'Succession'.

Eindelijk is bekend geworden wanneer het vierde seizoen van Succession aanvangt op HBO Max. De serie zal op 26 maart weer terugkeren voor een gloednieuw seizoen.

Seizoensfinale seizoen 3


In de onderstaande teaser is te zien dat het nog altijd draait om die ene vraag: wie is de troonopvolger van Logan Roy in het media-imperium van de familie? Nadat Logan Sr. de voorwaarden van zijn echtscheidingsovereenkomst had gewijzigd om zijn kinderen verder te kunnen negeren in de seizoensfinale van seizoen 3, heeft hij alle ruimte om te doen wat hij wil. Zullen Kendall, Shiv en Roman nu eens gaan samenwerken? Of gaan ze gewoon weer rollebollend met elkaar over straat?

Plot seizoen 4


Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen waarbij de verkoop van het mediaconglomeraat Waystar Royco aan tech-visionair Lukas Matsson steeds dichterbij komt. Het vooruitzicht van deze grote verkoop veroorzaakt existentiële angst en familiale verdeeldheid onder de Roys terwijl ze anticiperen op hoe hun leven eruit zal zien zodra de deal is afgerond. Er ontstaat een machtsstrijd terwijl de familie een toekomst afweegt waarin hun culturele en politieke gewicht ernstig zal worden ingeperkt.

Laatste seizoen?


Het vierde seizoen is misschien wel het laatste van de serie. "Ik denk dat het maximum vijf seizoenen zou zijn, maar mogelijk zelfs maar vier", vertelde schrijver Georgia Pritchett in juni 2021 aan The Sunday Times. Naar ons nu bekend is, lijken dat er dus vijf te worden.

Zie hier de teaser

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen