'Episodes' krijgt vijfde seizoen

'Episodes' krijgt vijfde seizoen

Matt Le Blanc- komedie is verlengd door Showtime.

Michelle Iwema, 12 juni 2015 12:14

De komedie Episodes is verlengd met een vijfde seizoen van negen nieuwe afleveringen, meldt Variety. Het nieuwe seizoen zal in 2016 worden gefilmd in Londen met hoofdrolspelers Matt LeBlanc, Stephen Mangan en Tamsin Greig.
Episodes volgt het stel Sean en Beverly Lincoln, die succesvolle scenarioschrijvers zijn van hun eigen televisieserie. Na het winnen van de zoveelste Bafta Award krijgen ze het voorstel om een remake van hun televisieserie te maken in de Verenigde Staten. Ze aanvaarden het voorstel, maar al snel blijkt alles mis te lopen. De hoofdacteur wordt buiten hun wil vervangen door Matt LeBlanc, die erg manipulatief blijkt te zijn en die de reputatie van het koppel op het spel zet, waardoor zelfs het huwelijk onder druk komt te staan. Matt LeBlanc speelt een karikatuur van zichzelf in de serie.

"We zijn zo blij om te kunnen blijven werken met David Crane en Jeffrey Klarik, twee van de scherpste creatieve breinen binnen de komedie- wereld, tezamen met de ongelofelijk getalenteerde cast aangevoerd door Matt LeBlanc," zei David Nivens, de directeur van Showtime Networks.

Bron: Variety

Lees meer over: Episodes, Matt LeBlanc, afleveringen, seizoen 5

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws