search
Nieuwe details mythologie 'Fear the Walking Dead'
Series / Posters

Nieuwe details mythologie 'Fear the Walking Dead'

En er is een gloednieuwe poster vrijgegeven.

Nu de release van de eerste aflevering van Fear the Walking Dead langzaam dichterbij komt, krijgen we steeds meer te zien en te weten van de spin-off van The Walking Dead. Daarnaast is er een gloednieuwe poster vrijgegeven, die je onderaan dit bericht kan bekijken.


Maar eerst de nieuwe details. Showrunner Robert Kirkman vertelde dat "alles wat gebeurt in Fear the Walking Dead echt in hetzelfde universum is als The Walking Dead. Dus elke regel die we uitvinden, en alles wat ze zien in de vroege dagen van de infectie, is iets wat ooit in het verleden van de andere serie gebeurde. Deze twee series zijn verbonden met dezelfde wereld en zelfs als de personages door hun geografische locatie niet te maken krijgen met elkaar, zijn de mythologieën toch verbonden. Dus alles wat je leert in Fear the Walking Dead, is terug te voeren op de mythologie van The Walking Dead. Dus wat je gaat zien is dat de personages op een hele andere manier ontdekken dat ze allemaal geïnfecteerd zijn. Maar de regels zijn hetzelfde."

De hoofdrollen zijn er in deze serie voor Frank Dillane, Kim Dickens en Cliff Curtis. Curtis speelt in de show de rol van Sean Cabrera, een gescheiden leraar die een boze tienerzoon op probeert te voeden. Sean is nu samen met Nancy (Dickens), een studieadviseur met twee eigen kinderen: Nick (Dillane), die vecht tegen een drugsverslaving en Ashley (Carey), een ambitieuze jonge vrouw.

De spin-off gaat komende zomer in première, met een zes afleveringen tellend eerste seizoen. Een tweede seizoen volgt in 2016.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen