search
Nieuwe Marvel-serie 'Silk: Spider Society' gaat naar Prime Video

Nieuwe Marvel-serie 'Silk: Spider Society' gaat naar Prime Video

Live action origin story voor 'Silk Spider' eerste van velen

Daan Kusen
Metro Goldwyn-Mayer (MGM+), het voormalige Epix, heeft erg goed nieuws als het gaat om de Spider-Verse!

Live action
Namelijk: Silk: The Spider Society komt er aan! De serie is gebaseerd op het personage Cindy Moon, een Koreaans-Amerikaanse vrouw die gebeten wordt door dezelfde spin die ook Peter Parker tot Spider-Man maakte.

De kijker zal zien hoe "Cindy uit gevangenschap ontsnapt om haar vermiste familie te zoeken en gaandeweg de superheld Silk te worden," volgens de beschrijving van de serie, die live-action zal worden.

De serie zal gemaakt worden door showrunner Angela Kang en Spider-Man: Into The Spider-Verse-producers Phil Lord, Christopher Miller en Amy Pascal, die ook Silk zullen produceren.

"Ik ben enorm enthousiast om, voor dit nieuwe hoofdstuk van mijn carrière, bij de Amazon Studios-familie te mogen horen!" zegt Kang.

Eerste van velen
Silk zal de eerste zijn van een reeks live-action tv-series die gebaseerd zijn op het gedeelte van Marvel personages dat Sony Pictures bezit, wat uit meer dan 900 personages bestaat.

Silk: The Spider Society zal verschijnen op MGM+ op een nog onbekende datum. Later zal de serie ook wereldwijd te zien zijn op Prime Video. Er is nog niks bekend over een cast, maar we houden je uiteraard op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

Aanbevolen artikelen