Duistere blik op aflevering 5 van 'The Last of Us': "Endure and Survive"

Duistere blik op aflevering 5 van 'The Last of Us'

Check hier de preview van de aankomende, ongetwijfeld spectaculaire vijfde aflevering van The Last of Us!

Niels Arts, 7 februari 2023 09:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Zo, dat was weer een nieuwe aflevering van The Last of Us op HBO Max. Terwijl je nageniet, kun je hier alvast de preview kijken op wat er komen gaat in de volgende aflevering, "Endure and Survive".
HBO Max deelt altijd meteen de preview van de volgende The Last of Us-aflevering na het uitzenden van de nieuwe aflevering. De preview van aflevering vijf duurt slechts drieënveertig seconden, maar geeft toch het een en ander weg.

The Last of Us aflevering 5

Bijvoorbeeld dat we de Bloater - een enorm grote en sterke vorm van de Infected die we kennen uit de game - volgende aflevering gaan ontmoeten. In aflevering vier hoorden we hem al onder de vloer herrie maken.

Ook gaan we Henry en Sam ontmoeten. Niet zo gek, want we zagen beide personages al aan het einde van aflevering vier. Kathleen, een personage dat speciaal voor de serie gecreëerd is, lijkt ook een grote rol te gaan spelen.

Aflevering vijf van The Last of Us verschijnt eerder dan normaal het geval is. De aflevering staat in Nederland aankomende zaterdag al online, vanwege de Superbowl die zondagavond in de Verenigde Staten plaatsvindt.

Check The Last of Us nu op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, HBO Max, seizoen 1, aflevering 5, preview

Populair nieuws