search
Nieuwste aflevering 'The Last of Us' is best wel kort
Series / Nieuws

Nieuwste aflevering 'The Last of Us' is best wel kort

Zit er een heel duidelijk patroon in de afleveringen van The Last of Us?

De nieuwe hitserie The Last of Us is ondertussen bekend geworden om de ongelooflijk lange afleveringen. Elke aflevering is namelijk zowat een kleine film. Helaas verbreekt deze aflevering die streak.

De allereerste aflevering was tot nu toe de langste aflevering en dit verbaasde mensen in het begin heel erg. De aflevering duurde namelijk bijna anderhalf uur. Wie een rustige avond met één korte aflevering had gepland, moest zich dus snel even aanpassen.

Doordat de eerste aflevering zo lang was, was er de verwachting dat de tweede aflevering ook zo lang zou duren. Dat was helaas niet. De tweede aflevering had een speelduur van nog geen uur.

Een patroon


De derde aflevering duurde ook weer bijna net zo lang als de eerste, namelijk ongeveer 1 uur en 20 minuten. Het lijkt er dan ook op dat lange afleveringen afgewisseld worden met kortere, want aflevering 4 duurt helemaal niet zo lang.

De 4e aflevering lijkt namelijk meer op de tweede, met een speelduur van ongeveer 50 minuten. Als dit zo doorgaat zou aflevering 5 weer ongeveer anderhalf uur duren en aflevering 6 weer 'maar' een uur.

Bekijk hieronder alvast de teaser voor aflevering 5 en stream The Last of Us op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen