search
Netflix toont eerste beelden van 'The Night Agent'

Netflix toont eerste beelden van 'The Night Agent'

Het wordt een verhaal vol spannende intriges in de serie gebaseerd op het boek.

Glenn Walsh
Een FBI-agent, het witte huis, en Amerikaanse spionnen. Het zijn een aantal ingrediënten die het nieuwe en spannende The Night Agent gaan vormen. De actiethriller gaat binnenkort in première en Netflix toont alvast de eerste beelden.

De nieuwe serie komt uit de koker van Shawn Ryan, die al eerder series als S.W.A.T. en The Shield maakte. Hij heeft de serie bedacht en zal als showrunner leiding geven aan de productie. In de 10 afleveringen durende serie staat het personage Peter Sutherland centraal die wordt gespeeld door acteur Gabriel Basso (Super 8, The Big C).

Een hotline voor noodgevallen


in The Night Agent is Peter Sutherland een beginnend FBI-agent die in de kelder van het witte huis werkt. Zijn enige functie daar is het bemannen van een speciale telefoonlijn voor Amerikaanse spionnen die vrijwel nooit overgaat. Tot plots een telefoontje binnenkomt van Rose Larkin, een doodsbange burger gespeeld door actrice Luciane Buchanan.

Het is aan Peter de taak om Rose te beschermen en werkt met haar samen om een gevaarlijk en vluchtig complot te ontrafelen dat uiteindelijk het Oval Office bereikt en een dreiging voor het hele land vormt. Onder andere Eve Harlow, Sarah Desjardins, en Phoenix Raei spelen ook mee het nieuwe The Night Agent.

Op 23 maart gaat de serie in première op Netflix.Aanbevolen artikelen