'The Mandalorian' wordt nu ook op tv uitgezonden

'The Mandalorian' wordt nu ook op tv uitgezonden

Over een tijdje kan je weer ouderwets de televisie aanzetten om The Mandalorian te zien.

Adrienne Koolen, 9 februari 2023 09:08

Disney+ heeft heel veel steun gehad aan The Mandalorian. Deze serie hielp namelijk bij de lancering van Disney+. Nu is er goed nieuws voor alle fans die zo graag The Mandalorian willen zien, maar geen Disney+ hebben
Het is nu al een tijdje geleden dat The Mandalorian voor het eerst uitkwam. De serie bestaat nu dan ook al uit twee seizoenen en de derde komt eraan!

Het derde seizoen zal weer gaan over de reizen door de Star Wars-melkweg. Nu heeft de eenzame premiejager, Din Djarin, zich ondertussen ook weer herenigd met Grogu. The Mandalorian moet in een onrustige tijd, waarin de toekomst van de New Republic niet zeker is, zijn reis voortzetten.

Geen Disney+ meer nodig?

Het derde seizoen komt dus over een tijdje uit, namelijk begin maart. En alle fans uit Amerika zonder Disney+ hebben nu ongelofelijk veel geluk.

In de week voorafgaand aan de premiére van het derde seizoen, komt de eerste aflevering van seizoen 1 eindelijk op televisie. De serie zal te zien zijn op ABC, Freeform en FX. Er is helaas nog niks bekend over of de serie in Nederland op televisie komt.

Bekijk hieronder de trailer voor het derde seizoen en stream, voor nu dus, The Mandalorian op Disney+.

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Grogu, Pedro Pascal, Din Djarin, Disney

Populair nieuws