Netflix verklaart de nieuwe regels over het delen van je wachtwoord

Netflix legt nieuwe regels over het wachtwoord uit

Netflix heeft een nieuw bericht uitgebracht over het delen van je wachtwoord.

Niels Arts, 9 februari 2023 10:59

De ophef rondom Netflix is op dit moment vrij groot. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de nieuwe regels over het delen van je wachtwoord die binnenkort geïntroduceerd gaan worden.
Netflix heeft een nieuwe update uitgebracht over de aanpak die ze gaan hanteren betreft het delen van je wachtwoord met andere gebruikers van het platform.

Nieuwe regels Netflix

Hoewel het voor Netflix-gebruikers die hun account delen vooral slecht nieuws is, eerst even wat goed nieuws: Nederland is (nog) niet betrokken bij deze regels.

Over de komende maanden gaat dit wel gebeuren, geeft Netflix aan, maar vooralsnog niet. De regels gelden nu alleen nog voor Canada, Nieuw Zeeland, Portugal en Spanje.

Dus, wat zijn precies de nieuwe regels? Je krijgt de mogelijkheid om een vaste locatie in te stellen voor je huishouden, vanaf hier kan je altijd Netflix bekijken. Als je op vakantie bent heb je wel even de tijd om daar Netflix te kijken, maar al snel zal je weer op het thuisadres in moeten loggen om verder te kijken.

Wel is het mogelijk om via een account meerdere hoofdgebruikers te kopen, via zowel het Standard-model als de Premium-aanbieding. Deze kosten natuurlijk meer geld, maar komen dan ook met extra features. Zie hieronder de verschillende mogelijke abonnementsvormen.
Lees meer over: Netflix, account, regels

Populair nieuws