Waarom ook 'Fear the Walking Dead' moet gaan stoppen

Waar veel spin offs net lijken te beginnen is er nu ook eentje gestopt in de 'The Walking Dead' franchise.

Fleur van Laar, 09-02-2023 11:36

Nadat de welbekende zombieserie The Walking Dead zijn laatste adem heeft uitgeblazen is nu ook de eerste spin off aan de beurt. Fear the Dead heeft nu namelijk ook aangegeven er een einde aan te willen breien.
De serie is de tweede serie binnen de The Walking Dead franchise. Het verhaal speelt zich af voor de tijdlijn van de hoofdreeks en dient dus als een prequel. We volgen hierbij twee gezinnen die de apocalyps proberen te overleven.

Het laatste seizoen

AMC kondigde tijdens de Television Critics Association winter press tour aan dat het komende achtste seizoen het laatste zou zijn, en onthulde dat The Walking Dead spin off zal eindigen met een verkort laatste seizoen van 12 afleveringen.

Danay Garcí­a, die Luciana heeft gespeeld sinds het tweede seizoen van de show in 2016, zegt "het is tijd" om de show af te ronden na bijna tien jaar op de buis te zijn geweest.

"Een van de grappigste vragen die ik krijg is: 'Wat is er gebeurd met Fear the Walking Dead dat het stopt?' Er is niets gebeurd", legde Garcí­a uit op Instagram Live. "Wat er gebeurd is, is dat we acht seizoenen in de lucht zijn geweest en we hadden het gevoel dat het een hele leuke run was. Er is niet echt iets gebeurd. Het is gewoon zo dat we al een hele tijd in de lucht zijn, en het is tijd om te eindigen."

Hieronder kun je het hele fragment bekijken:


Fear the Walking Dead is te streamen op Prime Video.
Lees meer over: The Walking Dead, Fear the Walking Dead, Netflix, Dana Garcia

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie