search
Unieke kans tot herbeleving The Weeknd's grootste hits
Films / Trailer

Unieke kans tot herbeleving The Weeknd's grootste hits

HBO Max zet binnenkort de concertregistratie The Weeknd - Live At Sofi Stadium online.

Ga je ook zo uit je dak bij het nummer 'Sacrifice'? Kan je ook niet stoppen met meezingen bij 'Blinding Lights'? Zwijmel je ook weg in de ogen van je geliefde tijdens 'In Your Eyes'? Wat hebben deze nummers met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal afkomstig van The Weeknd en binnenkort in concertvorm te bekijken.

Bovendien ben je lang niet de enige die hardop meezingt. 'The Weeknd', Abel Makkonen Tesfaye uit Toronto, brak in 2015 internationaal door met de nummers 'Love me Harder', met Ariana Grande en 'Can't Feel My Face'.



Daft Punk


Het jaar daarna werkt hij samen met Daft Punk, die we nog kennen van de jaren 90 wereldhit 'Around The World', voor de nummers 'Starboy' en 'I Feel It Coming'.

Met de hits 'Blinding Lights' en 'In Your Eyes' bevestigt 'The Weeknd' zijn inmiddels iconische status in het disco-dance genre.

Herbeleven


Al deze topnummers zijn binnenkort achter elkaar terug te zien. The Weeknd liet zijn stadionconcert in de stad Inglewood in Californië voor 70 duizend mensen opnemen.



Vuurshow


De eerste beelden zijn binnen. Verwacht betoverende dansers, spectaculaire lasers en explosieve vuur-technieken. Zo kunnen we volop nagenieten van zijn grootste hits.

Het concert The Weeknd - Live At Sofi Stadium is vanaf 25 februari via HBO Max te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen