search
In seizoen 4 van 'You' zal Joe dit niet meer doen
Series / Nieuws

In seizoen 4 van 'You' zal Joe dit niet meer doen

Naast een nieuwe identiteit heeft Joe ook ineens een geheel nieuwe persoonlijkheid in seizoen 4 van 'You'.

Seizoen 4 van de Netflix-serie You is net wat anders dan de vorige seizoenen. Joe is namelijk helemaal klaar met moorden plegen, heeft showrunner Sera Gamble onthuld.

De serie You gaat over de charmante maar gevaarlijke Joe Goldberg (Penn Badgley) die intense maatregelen neemt om contact te maken met personen waar hij in geïnteresseerd is. In de vorige seizoenen kwamen daar ook regelmatig moorden bij kijken, maar dat is nu voorbij.

Een nieuw leven voor Joe


In seizoen 4 heeft Joe onder een nieuwe naam een frisse start gemaakt in Londen, waar hij lessen geeft op de universiteit. Volgens Gamble heeft dit hem veranderd:

"Eindelijk bevindt hij zich in een positie die past bij zijn niveau van begrip van de boeken waar hij de hele tijd over praat. Hij is er echt goed in en het is een plezier voor hem om het te doen. Ik kan dit zeggen zonder al te veel te verklappen: zelfs als zijn leven volledig uit elkaar valt, geniet hij nog steeds van lesgeven".

"Het is leuk om iemand die literaire tropen kent, in een verhaal met zoveel tropen te zetten, en het past goed bij het idee dat hij nu echt anders zal zijn. Hij is klaar met moorden, hij heeft geleerd van zijn fouten en hij gaat doen wat nodig is om de karmische weegschaal recht te zetten".

Het eerste deel van seizoen 4 van You is te bekijken op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen