search
Acteur Cody Longo is op 34-jarige leeftijd overleden
Series / Nieuws

Acteur Cody Longo is op 34-jarige leeftijd overleden

Veel te jong is de acteur en muzikant Cody Longo overleden.

De acteur en muzikant Cody Longo is op 8 februari jl. overleden. Longo was zowel op tv als in films te zien. Zo was daar de populaire Amerikaanse soap-serie Days of Our Lives en de paranormale serie Medium. Verder was hij te bewonderen in Bring It On: Fight to the Finish en Piranha 3D. Hij is 34 jaar geworden.

Longo woonde in Austin met zijn vrouw en kinderen. TMZ bericht dat hij afgelopen woensdag dood in bed werd aangetroffen. Zijn vrouw Stephanie Nicole Clark kon hem niet bereiken vanaf werk. Hierop belde zij de politie, die deze trieste ontdekking deed.

Doodsoorzaak


Er is op dit moment geen officiële doodsoorzaak bekend. ET Online meldt dat Longo worstelde met een alcoholverslaving. Een familielid wist te vertellen dat Longo zich hier vorig jaar voor had laten behandelen. Het vermoeden is dat een terugval een rol speelde in zijn onverwachte dood.

Veelzijdige carrière


Longo werd geboren op 4 maart 1987. Hij begon in diverse muziekvideo's, en maakte zijn filmdebuut in 2008 (Balls Don't Lie). Daarnaast speelde hij in series en had een passie voor muziek.

Zijn agent Alex Gittelson heeft een verklaring afgelegd: "Cody was al meer dan tien jaar een vriend van me, voor hij mijn cliënt werd. Hij had het acteren op een laag pitje gezet om zich op muziek te concentreren. Ook wilde hij meer tijd doorbrengen met zijn gezin. Hij was een loyale vriend, en we zullen hem missen".

Cody Longo laat een vrouw en drie kinderen achter.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen