Netflix wil film met Scarlett Johansson, Penélope Cruz en Owen Wilson

Filmnieuws - Zodra een nieuw project zich aandient zijn de twee exen weer tot elkaar veroordeeld in een professionele omgeving.

Thuur Hutjens, 14-02-2023 06:00

Owen Wilson, Scarlett Johansson en Penelope Cruz gaan samen schitteren in een nieuwe romantische komedie. De film wordt in goede banen geleid door een bekende schrijver en regisseur.
Nancy Meyers gaat het project leiden. Zo meldt What's On Netflix. Ze schreef, produceerde en regisseerde eerder succesvolle films als The Intern, It's Complicated, What Women Want en Something's Gotta Give. Deze laatste film won acht prijzen, waaronder twee Golden Globes.


Gebroken liefde


De verhaallijn voor de eerstvolgende film kunnen we alvast verklappen. Een talentvolle jonge schrijver en een regisseur hebben de wind mee tijdens de start van hun Hollywood-carrière. De twee ondernemers ontmoeten elkaar, worden verliefd en maken samen succesvolle films.

Tot dat ene onvermijdelijke moment aanbreekt. De liefde is voorbij. Ze gaan ieder hun eigen weg.

Hogedrukpan

Maar zodra een nieuw project zich aandient zijn de twee emotioneel kwetsbare zielen opnieuw tot elkaar veroordeeld. Nu in een professionele omgeving met hoge eisen waarin geen ruimte is voor afleiding.

Planning

Het project met Wilsen, Johansson en Cruz gaat binnen enkele maanden van start en zal via de streamingdienst Netflix worden vertoond. De titel is vooralsnog onbekend.

Om alvast in de stemming te komen is It's Complicated, met een vergelijkbare verhaallijn en ook geschreven door Meyers, nu te zien via Netflix.

Hierin schitteren Alec Baldwin en Meryl Streep. De muziek wordt verzorgd door niemand minder dan Hans Zimmer.


Lees meer over: Nancy Meyers, Netflix, Owen Wilsen, Scarlett Johansson, Penelope Cruz, its complicated

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix