search
Nieuw op SkyShowtime: 'Jurassic World: Dominion'
Films / Featured

Nieuw op SkyShowtime: 'Jurassic World: Dominion'

'We hebben totaal geen macht over de natuur, we zijn er zelfs ondergeschikt aan.'

Ook zo'n fan van machtige dinosaurussen? Je kunt er weer volop van gaan genieten. Dominion, het mogelijk laatste deel van Jurassic World is nu te zien op SkyShowtime.

Er doen een paar oude bekenden mee. Het personage Ian Goldblum kennen we nog van Jurassic Park uit 1993. Hij is terug samen met Alan Grant en Elle Settler. In Jurassic Park legde Ian de chaostheorie al uit: iets dat plaatsvindt op plek A heeft automatisch invloed op plek B.



Geen illusie


Of zoals wijlen Dr. Hammond, de schepper van de dino's, het verwoordde: 'Ik wilde mensen iets laten zien dat geen illusie is. Iets dat echt is. Iets dat ze kunnen zien en kunnen aanraken. Creatie is een teken van pure wilskracht. Het leven zal een weg vinden.'

Ondergeschikt aan dino's


Dat is bij dezen gelukt en is ook gelijk het gevaar waar Ian Goldblum al jaren voor probeert te waarschuwen. 'We hebben totaal geen macht over de natuur, we zijn er zelfs ondergeschikt aan', aldus Ian Goldblum.

Vragen om problemen


Het doel lijkt de orde te herstellen tussen dino en mens. Maar is de geest niet allang uit de fles?

Dinosaurussen jagen niet alleen samen met mensen. Dino's leven inmiddels ook in hetzelfde leefgebied als mensen over de hele wereld. Ze zouden zich zo tegen de mens kunnen keren.



Onvermijdelijke ontmoeting


In het vermoedelijk laatste deel van het drieluik is raptor 'Blue' uiteraard ook weer van de partij. Rennend in de bossen op zoek naar eten. Zo is een ontmoeting met de natuurlijke bewoners van dit bos, Raptor-fluisteraar Owen Grady en zijn partner Claire Dearing onvermijdelijk.



Jurassic World Dominion is nu te zien via SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen