search
Deze populaire films op Netflix trekken momenteel veel kijkers
Films / Netflix Kijktip

Deze populaire films op Netflix trekken momenteel veel kijkers

De onderstaande en andere films zijn nu te bekijken op Netflix.

Sommige dingen zijn onvermijdelijk. Zo zijn er simpelweg films die beter bekeken worden dan andere. Serietotaal zet de best bekeken Netflix-films in Nederland van dit moment voor je op een rijtje.

Infiesto


Twee Spaanse rechercheurs voeren een race tegen de klok om een volgende ontvoering en gruwelijke moord te voorkomen. Maar dan verschijnt een van de vermisten ineens weer in het kleine mijnstadje waar alles zich afspeelt. Wat is hier aan de hand?

Narvik


De machinerie van Hitler in de Tweede Wereldoorlog is sterk afhankelijk van ijzererts. Maar de Duitse troepen stuiten op ongekende weerstand in het Noorweegse stadje Narvik, waar de fossiele brandstof gewonnen wordt. Is de eerste tegenslag van Hitlers imperium aanstaande?

Stromboli


Sara, gespeeld door de Nederlandse Elise Schaap, wilt nieuwe uitdagingen aangaan na haar recente scheiding. Ze gaat naar Italië maar merkt dat het steeds moeilijker wordt om te ontsnappen aan haar pijnlijke verleden.



True Spirit


True Spirit vertelt het waargebeurde verhaal van een Australische tiener die alleen, zonder tussenstops de wereld rondreist.

Miłość do Kwadratu


Je doet alles voor de liefde van je leven, toch? Je keuzes heroverwegen en alles op het spel zetten om maar bij diegene te kunnen zijn. Maar soms kan een carrière een wig drijven tussen twee personen. Wat doe je als je geliefde zich zonder reden ineens anders voordoet dan je verwacht?



Alle bovenstaande en andere films zijn te bekijken via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen