search
Gave commercial zet Will Ferrell middenin 'Army of the Dead' van Netflix
Films / Video/clip/featurette

Gave commercial zet Will Ferrell middenin 'Army of the Dead' van Netflix

Will Ferrell is zijn komische zelf tijdens deze nagemaakte Army of the Dead-reclame.

We kunnen ons de snelweg zonder deze voertuigen nauwelijks meer voorstellen. De kans dat je ze in de nabije toekomst tegenkomt op Netflix is dan ook zeer groot. We hebben het natuurlijk over elektrische auto's.

Zoals Netflix het landschap van films en series voorgoed veranderde. Zo veranderen elektrische auto's al jarenlang de inhoud van onze garage.

We gaan het meemaken


Netflix speelt hier slim op in en heeft een deal gesloten met General Motors. De mogelijkheid dat we deze auto's terug gaan zien in toekomstige Netflix-producties is dus zeer groot.

Niks aan het handje


Acteur Will Ferrell laat ons nu al zien dat auto's op elektriciteit ook prima werken tijdens een zombie-apocalypse. Nietsvermoedend rijdt de komiek rond met zijn jeep in een levensgevaarlijk, besmet gebied.Gebied vol zombies


Ferrell is zijn komische zelf tijdens deze nagemaakte Army of the Dead-reclame. In de gelijknamige film van Netflix uit 2021 moet een groep huurlingen een quarantainegebied vol met zombies betreden om een overval te plegen.

Zo groen als een kikker


Dat laatste hoeft Ferrell gelukkig niet te doen, maar hij komt niet ongeschonden uit de strijd. Wegrijdend richting de horizon, zo groen als een kikker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen