search
Angstaanjagende docuserie 'MH370: The Plane That Disappeared' binnenkort op Netflix
Series / Trailer

Angstaanjagende docuserie 'MH370: The Plane That Disappeared' binnenkort op Netflix

Precies 9 jaar na de tragische gebeurtenis komt Netflix met een docureeks.

De verdwijning van vlucht MH370 van Malaysia Airlines is met recht tragisch te noemen. De vlucht vertrok vanuit Kuala Lumpur met als bestemming Peking. Het vliegtuig is echter nooit aangekomen. De 239 mensen die aan boord zaten zijn in 2015 officieel dood verklaard.

De driedelige docuserie buigt zich over deze mysterieuze zaak. De nodige theorieën over deze onopgeloste zaak doen tot op de dag van vandaag de ronde. Het vliegtuig dat in rook opging houdt om begrijpelijke redenen de gemoederen nog steeds bezig.

Aangespoeld brokstuk


Ongeveer een uur na het opstijgen is het laatste signaal van dit vliegtuig geregistreerd. Het vliegtuig bevond zich toen boven de Indische Oceaan. CNN bericht dat de luchtverkeersleiders vanaf dat moment geen enkel signaal meer ontvingen. Dit noemt men ook wel 'flying blind'.

De docuserie geeft de drie voornaamste theorieën weer over dit verdwenen vliegtuig. In de trailer, hieronder te bekijken, zien we dat één van die theorieën zich richt op een brokstuk. Dit spoelde in 2015 aan, en het is niet zeker of het van het verdwenen vliegtuig is of niet.

Het is niet waarschijnlijk dat Netflix het raadsel op zal kunnen lossen, wel krijgen we een overzicht van de vragen die tot op heden nog steeds leven.

MH370: The Plane That Disappeared kun je vanaf 8 maart bekijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen