search
Netflix komt met magische trailer voor 'The Magician's Elephant'
Films / Trailer

Netflix komt met magische trailer voor 'The Magician's Elephant'

Mooie en magische beelden in de trailer van de geanimeerde film 'The Magician's Elephant' welke je kan zien vanaf 17 maart op Netflix.

Velen kijken uit naar deze geanimeerde film welke afgeleid is van het boek. Netflix laat ons The Magician's Elephant streamen vanaf 17 maart.

Synopsis


In deze film volgen we Peter die op zoek is naar zijn lang verloren gewaande zusje. Wanneer hij een waarzegster vraagt hoe hij zijn zusje kan vinden, krijgt hij te horen dat hij de olifant van een magiër moet volgen. Dit pad volgend komt hij voor een aantal onmogelijke taken te staan.

Het boek


De film is gebaseerd op het boek van Kate DiCamillo. Deze verscheen in 2009 en wordt tot op de dag van vandaag graag gelezen, niet alleen door jongeren maar ook volwassenen zijn gecharmeerd door het verhaal.

Stemmen


Een hoop mensen hebben hun stem gegeven aan de personages in The Magician's Elephant. We horen onder andere Bryan Tyree Henry, Natasia Demetriou, Mandy Patinkin, Cree Summer, Miranda Richardson en Noah Jupe.

De film is geregisseerd door Wendy Rogers en zij heeft onder meer gewerkt aan De Gelaarsde Kat. The Magician's Elephant wordt haar regiedebuut.

Trailer


Vanaf 17 maart kan je de magische film streamen op Netflix.

Bekijk hier de trailer van The Magician's Elephant en laat je alvast een beetje meenemen in de magie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen