'South Park''s roast van Harry & Meghan in een hilarische aflevering

Als vanouds krijgen beroemdheden er van langs, deze keer betreft het Harry & Meghan.

Valeria Milić, 18-02-2023 09:54

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Na een aantal magere South Park-jaren, waarin minder afleveringen gemaakt worden, is de serie in topvorm. In de tweede aflevering van seizoen 26 worden prins Harry en Meghan Markle flink op de hak genomen.
Vanaf het begin bevatte de animatieserie een behoorlijke dosis satire. De controversiële Scientology-kerk kwam aan bod, ondanks dat vele Hollywoodsterren er lid van zijn. De makers Trey Parker en Matt Stone gaan nu verder waar ze gebleven waren.

Malle prins en malle echtgenote

De titel zegt het al: A Dumb Prince and his Stupid Wife. De satirische logica spat er van af. Het echtpaar wordt namelijk omschreven als een wereldberoemd koppel dat prijs stelt op hun privésfeer. Om die reden gaan ze dan ook op wereldtoernee. Aangezien Harry en Meghan in Canada wonen, worden ze gemakshave de prins en prinses van Canada genoemd.

Twitter-reacties

Kijkers wisten de aflevering over het algemeen te waarderen:South Park's nieuwste seizoen is er duidelijk vol ingegaan, wat de nieuwsgierigheid prikkelt voor de afleveringen die we nog te zien zullen krijgen.

South Park kun je hier bekijken.Lees meer over: South Park, Trey Parker, Matt Stone, Prins Harry, Meghan Markle

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in