search
Kijk de eerste 'The Mandalorian'-clip seizoen 3, Baby Yoda steelt snacks

Kijk de eerste 'The Mandalorian'-clip seizoen 3, Baby Yoda steelt snacks

Din Djarin en Greef Karga ontmoeten elkaar weer en Baby Yoda is ondeugend.

Valeria Milić
Op het officiële Twitter-account van Star Wars is de eerste clip geplaatst uit The Mandalorian. Din Djarin (Pedro Pascal) ziet Greef Karga (Carl Weathers) terug. Terwijl zij belangrijke zaken bespreken, is Grogu ook met iets belangrijks bezig.

Seizoen 2 heeft een opzet gemaakt voor de verdere avonturen van Mando. Na Djin's uitstoting en ook zijn hereniging met Grogu, voert zijn reis hem naar Mandalore. Op zijn thuisplaneet wil hij officieel vergiffenis vragen voor het breken van een taboe.

Geen spoilers, wel heel leuk


De clip toont geen spoilers, en je kunt hem onderaan bekijken. We zien Din en Greef bespreken wat er gebeurd is sinds zij elkaar voor het laatst zagen. Greef biedt Mando terugkeer in zijn eigen gilde aan. Op die manier kan hij een comfortabel leven leiden, maar Din ziet dat niet zitten.

Grogu's vermogens


Ondertussen zit Grogu vrolijk rond te draaien op een fauteuil, totdat zijn oog valt op een kom met snoepjes op Greef's bureau. De kleine besluit hierop zijn Jedi-in-de-dop vermogens te gebruiken, en transporteert een smakelijk snoepje uit de kom richting hemzelf.

Over minder dan twee weken weten we hoeveel snoepjes Baby Yoda heeft opgepeuzeld. Seizoen 3 van The Mandalorian start namelijk op 1 maart op Disney+.
Aanbevolen artikelen