Hoofdrolspeler 'The Mandalorian' zegt "geen reet" te zien in kostuum

De helm van Din Djarin in The Mandalorian is behoorlijk vet, maar blijkbaar alles behalve praktisch!

Niels Arts, 14-02-2023 17:40

Pedro Pascal is bekend van een groot aantal rollen, maar één van zijn succesvolste rollen is ongetwijfeld die in The Mandalorian. Je zou het alleen niet weten, want zijn gezicht zie je zelden tot nooit.
Hij houdt zich namelijk schuil achter een vet harnas, met een iconische helm erbij. Die mag zijn personage Mando volgens de code van de Mandalorians nooit afzetten, hoe onhandig dat ook is.

The Mandalorian-helm

De helm belemmert je zicht namelijk behoorlijk, zo meldt Pedro Pascal. In een recent interview met Empire Magazine sprak hij erover, en zei hij het volgende:

"Het is alsof je een handschoen van top tot teen aantrekt met gewichten erop. Het is ironisch dat je geen enkele gezichtsuitdrukking kunt zien, omdat het je zo volledig in de wereld plaatst en het personage meteen het gevoel geeft dat het echt is - maar je ziet geen reet!"

De productie van The Mandalorian heeft er echter wel alles aan gedaan om de ervaring zo draagbaar mogelijk te maken voor Pascal:

"Ze zijn doorgegaan met finesse en het comfortabeler maken, maar het is alsof je blind wordt. Je adem beslaat volledig de smalle spleet waar je doorheen kunt kijken. Er is geen perifeer zicht. Als er een gat is, val ik erin."

The Mandalorian gaat 1 maart weer van start, met het derde seizoen op Disney Plus.

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Pedro Pascal, Disney Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix