search
Spiksplinternieuwe trailer van 'Shadow and Bone' seizoen 2 nu te zien
Series / Nieuws

Spiksplinternieuwe trailer van 'Shadow and Bone' seizoen 2 nu te zien

In de nieuwe beelden zijn de oude vertrouwde, maar ook nieuwe personages te zien.

Over een kleine maand is het nieuwe seizoen van Shadow and Bone te streamen op Netflix. De serie gebaseerd op de boeken van Leigh Bardugo werd na de goede ontvangst verlengd voor een tweede seizoen en Netflix komt nu met de eerste officiële trailer.

Niets minder dan sensatie en drama zijn te zien in de nieuwe trailer waarbij ook is te zien dat er een aantal nieuwe personages zullen worden geïntroduceerd. De bestellers in de reeks Grishaverse boeken van Bardugo zijn de blauwdruk voor de serie Shadow and Bone waarbij vooral seizoen één gebaseerd is op het eerste gelijknamige boek.

Terug met Storm and Siege


De serie draait vooral om het weesmeisje Alina Starkov, gespeeld door de Engelse actrice Jessie Mei Li, die ontdekt dat ze de bijzondere gave heeft om het zonlicht te manipuleren en daarmee een mogelijk gevaarlijke kracht kan vernietigen dat haar land in tweeën verdeeld. Het tweede seizoen slaat een nieuw hoofdstuk in dat is gebaseerd op het tweede boek.

De serie gaat namelijk door met de gebeurtenissen uit het boek Storm and Siege, waarbij een aantal elementen en personages uit Six of Crows worden geleend. Nieuw dit seizoen zijn onder andere acteurs Patrick Gibson, Jack Wolfe, Lewis Tan en Anna Leong Brophy.

Check hieronder de nieuwe trailer. Het tweede seizoen van Shadow and Bone is vanaf 16 maart te streamen. Kijk het eerste seizoen nog eens op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen