search
Warner Bros. trekt na ruim 20 jaar opeens de stekker uit langlopende show
Series / Nieuws

Warner Bros. trekt na ruim 20 jaar opeens de stekker uit langlopende show

Helaas zit het er na 20 jaar ook op voor deze traditionele rechtbankserie.

[b]Het is altijd jammer als een serie gecanceld wordt, maar soms is het gewoon tijd. Een serie heeft dan een aantal prachtige jaren gehad en cast en crew zijn dan klaar voor een nieuw avontuur. Dit is precies wat er aan de hand is met The People's Court.


Na meer dan 20 jaar en 26 seizoenen is het dan eindelijk afgelopen voor de rechtbanken in deze serie. The People's Court is een Amerikaanse realityserie en de eerste serie over arbitrages.

Dit is echter niet de eerste keer dat de serie te zien was. De originele serie liep namelijk van 1981 tot 1993. In 1997 is de serie vernieuwd en dat is de serie die de meeste van ons kennen.

De langslopende rechtbank serie


20 jaar is natuurlijk ongelofelijk lang en dit betekent ook dat The People's Court de langstlopende traditionele rechtbankserie is. Wanneer de seizoenen van de originele serie bij de andere 26 seizoenen opgeteld wordt, is dat een totaal van 39 seizoenen.

Hoewel het dus heel jammer is dat deze serie ten einde komt, heeft The People's Court veel bereikt en zullen mensen deze serie niet snel vergeten.

Bekijk hieronder de raarste zaken van The People's Court.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen