Moordlustige Darth Vader in clip 'Star Wars Rebels'

Moordlustige Darth Vader in clip Star Wars Rebels

Kunnen Ezra en Kanan aan hem ontkomen?

Jim Pedd, 18 juni 2015 12:21


Hierboven kan je een nieuwe clip bekijken van de premièreaflevering van het tweede seizoen van Star Wars Rebels. In de aflevering, die één uur duurt en de titel The Siege of Lothal draagt, speelt Darth Vader een prominente rol. Hem zien we ook in bovenstaande clip, waarin hij het opneemt tegen Ezra (Taylor Gray) en Kanan (Freddie Prinze Jr.).

Star Wars Rebels draait om het verhaal van de bemanning van het sterrenschip Ghost, die het in een tijd dat het Keizerrijk probeert zijn greep op het universum te versterken, op durven nemen tegen de ogenschijnlijk onoverwinnelijke vijand.

In dit tweede seizoen wordt hun verhaal voortgezet en zijn er niet alleen rollen voor James Earl Jones, als Darth Vader, maar ook voor acteurs als Billy Dee Williams (Lando Calrission), Frank Oz (Yoda) en Anthony Daniels (C-3PO). Het seizoen gaat op 20 juni van start op Disney XD.


Lees meer over: Star wars rebels, the siege of lothal, disney xd, taylor gray, Freddie prinze jr, james earl jones, darth vader, billy dee Williams, lando calrissian, frank oz, yoda, Anthony daniels, c3po

Informatie over de serie: Star Wars Rebels

Populair nieuws