Netflix komt deze week met maar liefst 12 nieuwe series waaronder de superheldenserie 'The Flash'

Ook deze week is er volop vermaak. Van sport, moord-mysterie tot hilariteit.

Glenn Walsh, 20-02-2023 08:37

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Outer Banks (seizoen 3)


Verschijnt op: 23 februari
Genre: Actie / Criminaliteit / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Een groep tieners uit de verkeerde kant van de stad stuitten op een schatkaart die een lang verborgen geheim onthult.
Formula 1: Drive to Survive (seizoen 5)


Verschijnt op: 24 februari
Genre: Documentaire / Sport
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze docuserie volgt het FIA Formule 1 wereldkampioenschap gedurende meerdere seizoenen.
The Flash (seizoen 9 - aflevering 3)


Verschijnt op: 24 februari
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Nadat hij wordt getroffen door bliksem ontwaakt Barry Allen uit zijn coma en ontdekt dat hij nu de gave bezit om supersnel te zijn. Zo wordt hij The Flash en gaat het gevecht met de criminaliteit aan in Central City.
Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

20 februari: Trolley (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Drama - Door een plotselinge tragedie moet de vrouw van een raadslid uit haar privéleven stappen en gedwongen de familiegeheimen en haar eigen moeilijke jeugd confronteren.

20 februari: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 7) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

21 februari: Perfect Match (seizoen 1B) - Reality TV / Spelshow / Romantiek - Stellen doen op een bijzondere manier aan een datingshow. Ze kijken hoe ze als stel de strijd aan kunnen gaan tegen andere stellen.

22 februari: Murdaugh Murders: A Southern Scandal (seizoen 1) - Documentaire / Criminaliteit - Schokkende tragedies schrikken een hechte gemeenschap op in South Carolina en onthult de verschrikkelijke geheimen van een van de machtigste families.

22 februari: Triptych (seizoen 1) - Drama / Mysterie / Thriller - Becca is een forensisch expert en terwijl ze een moord onderzoekt realiseert ze zich dat het lichaam van het slachtoffer exact op haar lijkt.

23 februari: That Girl Lay Lay (seizoen 2) - Komedie / Familie - Lay Lay is het perfect hype meisje en samen met haar beste vriendin zijn ze het beste dat iemand ooit zou willen van hun eigen validatie app.

23 februari: The Interest of Love (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Drama / Romantiek - Vier mannen en vrouwen werken samen bij een bank en raken verstrikt in een gecompliceerde romantische verhouding als ze ontdekken hoe ver ze willen gaan voor de liefde.

24 februari: Oddballs (seizoen 2) - Animatie / Avontuur / Komedie - James observeert het leven en wakkert zijn humoristisch geleuter aan over alledaagse ongemakkelijkheden en brengt ze tot de meest absurde hoogten.

24 februari: Who Were We Running From? (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Thriller - Terwijl ze een mysterieus verleden verbergt leeft een moeder met haar dochter als een naamloze voortvluchtige als zij hotels hun eigen huis maken en iedereen als een bedreiging zien.

Lees meer over: Trolley, Vinland Saga, Perfect Match, Murdaugh Mysteries, A Southern Scandal, Triptych, Outer Banks, That Girl Lay Lay, The Interest of Love, Formula 1, Drive to Survive, Oddballs, Who Were We Running From, The Flash

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam