search
Koninklijk bezoek op de set van 'The Rings of Power'
Series / Nieuws

Koninklijk bezoek op de set van 'The Rings of Power'

Tijdens het opnemen van het tweede seizoen kreeg het koninklijk stel een persoonlijke rondleiding.

Ook in het Britse koningshuis zijn er fans van de werken van schrijver J.R.R. Tolkien. Het blijkt dat kroonprins William een enorme fan van The Lord of the Rings is en kreeg een uitnodiging om een kijkje te nemen op de set van The Rings of Power.

Momenteel wordt er aan het tweede seizoen gewerkt in de studio speciaal ingericht voor The Rings of Power in Buttersteep Rise, Ascot. De prins van Wales werd vergezeld door zijn vrouw Catherine van Wales, de negenjarige prins George en de zevenjarige prinses Charlotte. De jongste telg prins Louis bleef thuis vanwege het late uur van de rondleiding.

Rondleiding en meet & greet met de cast


Het was acteur Martin Freeman, die de rol van Bilbo Baggins in de Hobbit films speelde, die al eens eerder vertelde dat William groot fan was Tolkien's werk. Het koninklijk gezelschap verbleef in het nabijgelegen Windsor en greep de kans aan om de set te bezoeken. Na de rondleiding op de set werden de koninklijke leden ook voorgesteld aan de cast.

Het tweede seizoen zal behoorlijk uitgebreid worden met nieuwe castleden. Het is nog maar de vraag of ze dezelfde richting aanhouden. Menig critici waren best positief over de serie. Zo krijgt het op IMDB een score van 6,9 uit 10 en op Rotten Tomatoes zelfs een score van 83% uit de 100. De publiekscijfers geven echter met 38% aan dat ze er niet veel aan vinden.

Kijk desalniettemin het eerste seizoen nog eens van The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen