search
Hugh Jackman krijgt na Ryan Reynolds' 'Wrexham'-succes het eigenaarschap van rivaal aangeboden
Series / Nieuws

Hugh Jackman krijgt na Ryan Reynolds' 'Wrexham'-succes het eigenaarschap van rivaal aangeboden

Voetbal is een hele competitieve sport en Ryan Reynolds en Hugh Jackman tillen dit naar een nieuw niveau.

Grote sterren hebben niet alleen veel macht in de filmindustrie, maar ook op het voetbalveld. Ryan Reynolds is bijvoorbeeld mede-eigenaar van Wrexham AFC, maar er is hier het een en ander over te doen.

Ryan Reynolds kocht samen met Rob McElhenney de club Wrexham AFC. Zoals ze in hun verklaring schreven toen ze de club kochten, is het hun doel om "het team te laten groeien en terug te keren naar de EFL met meer bezoekers en in een verbeterd stadion."

De twee wilden dus echt een positief verschil maken voor de club. Voetbal zou echter voetbal niet zijn zonder een beetje competitie.

Eigenaarschap van rivalen


Hugh Jackman is een groot voetbalfan en had graag Manchester United willen kopen, maar die club was niet te koop voor hem. Sinds dat Reynolds eigenaar is van de Wrexham AFC, is Jackman wel door rivalen vaak gevraagd om eigenaar te worden van hun club.

Dit is wat hij zei: "Ik moet je toegeven dat toen Ryan dat team kocht, ik meer dan één aanbod van rivalen van dat team kreeg voor £ 1 om als mede-eigenaar binnen te komen. En het bracht me serieus in de verleiding."

Bekijk hieronder hoe Blake Lively reageerde toen Ryan Reynolds de voetbalclub kocht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen