search
Na schokkend vertrek uit 'Chicago P.D.' keert deze acteur misschien toch terug
Series / Nieuws

Na schokkend vertrek uit 'Chicago P.D.' keert deze acteur misschien toch terug

Het doet de acteur pijn om te stoppen met Chicago P.D., maar toch is hij klaar voor nieuwe uitdagingen.

Veel acteurs besluiten te stoppen met een serie waar ze al heel lang in spelen, omdat ze uitdaging willen. Dit was ook het geval voor Jesse Lee Soffer in Chicago P.D.

Soffer speelde Jay Halstead in elke aflevering van seizoen 1 t/m seizoen 9. Het is dus best te begrijpen dat de rol erg comfortabel was geworden voor hem. Daarom besloot hij ook de serie te verlaten.

Dat betekent echter niet het einde voor een personage. Vaak worden opties opengehouden, zodat de acteur nog terug kan keren als hetzelfde personage.

Het vervolg van rechercheur Jay Halstead


Soffer hoopt dat fans geloven dat Jay op dit moment "gewoon in een ander land is, waar hij doet waar hij goed in is en de wereld veiliger" maakt. Hoewel Jay dus niet meer terugkomt in seizoen 10, is het altijd mogelijk dat we zijn gezicht in een ander seizoen weer zien.

De acteur gaat verder met vertellen dat hij ongelofelijk van de serie en de fans houdt. Dit is wat hij zei: "Ik hou nog steeds van de fans. En ik hou nog steeds van Halstead. Halstead zal altijd in mijn bloed zitten. Dat zal nooit veranderen."

Bekijk hieronder de beste momenten van Jay Halstead en stream Chicago P.D. op Prime Video.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen