search
'The Penguin' ster Collin Farrell belooft mega veel duisternis in 'The Batman' spin-off
Series / Nieuws

'The Penguin' ster Collin Farrell belooft mega veel duisternis in 'The Batman' spin-off

"De scripts zijn zo goed man, op papier is het zo'n fucking goed spul"

Steeds meer nieuws over de The Batman spin-off The Penguin druppelt langzaam binnen. En, volgens acteur Colin Farrell, wordt het gaaf.

De geboorte van The Penguin


The Penguin speelt zich meteen af na de gebeurtenissen van The Batman. De straten van Gotham zijn door Paul Dano's Riddler overspoeld.

"In de chaos achteraf ziet onderwereldfiguur Oswald "Oz" Cobblepot zijn kans schoon om boven de gewone criminelen uit te stijgen," licht acteur Collin Farrell een tipje van de sluier op, "en zo groeit hij tot de Penguin die we kennen."

Ingewikkeld en duister


"The Penguin wordt een erg ingewikkeld en zeer duister verhaal," zegt Farrell.

"De serie wordt duister, maar ik kreeg de vrijheid om die duisternis te verkennen. En de make-up en protheses gaven ook een enorme vrijheid," vertelt de acteur.

"Door de protheses en de make-up heb je schijnbaar meer toestemming om dieper in een personage te duiken dan wanneer het je eigen gezicht is, snap je? Dus ik ben daar gewoon heel erg blij mee."

Farrell is erg blij met de make-up: Je slaat steil achterover van de make-up. In een subtiele manier is die nog beter geworden..



Fucking goed spul


Niet alleen de make-up, ook de scripts mogen Farrell's goedkeuring wegdragen.

"Ik heb er nu vijf van de acht gelezen en het zijn, zonder twijfel, uitzonderlijke scripts. Ze zijn zo goed, man. Op papier is het zo'n fucking goed spul."

The Penguin begint eind februari met filmen. Wanneer de serie op HBO Max verschijnt is nog niet duidelijk. We laten je uiteraard weten wanneer dat bekend is!





Aanbevolen artikelen