search
Kevin Costner krijgt enorm bedrag voor seizoen 6 van 'Yellowstone'
Series / Nieuws

Kevin Costner krijgt enorm bedrag voor seizoen 6 van 'Yellowstone'

Als seizoen 6 van 'Yellowstone' er komt, zal Kevin Costner een ongelofelijk hoog bedrag per aflevering krijgen.

Er is weer nieuws over de problemen tussen Kevin Costner en Yellowstone achter de schermen. Momenteel is er nog veel onduidelijkheid over seizoen 6 van de serie, maar als deze er komt lijkt het erop dat acteur Costner hier een torenhoog bedrag voor krijgt.

Momenteel zitten we in het vijfde seizoen van de serie, waarvan de tweede helft nog moet komen. Als we de geruchten mogen geloven is er echter veel drama op de Yellowstone-set, met berichten over spanningen tussen maker Taylor Sheridan en ster Costner.

Geldklopperij


ET Canada sprak met Matthew Belloni van Puck News, die details gaf over een paar van de vermeende eisen van Kevin Costner, waaronder regelingen voor zijn opnameschema in Yellowstone en extra betalingen:

"De manier waarop Yellowstone wordt gefilmd, is dat Costner voor een bepaalde tijd naar de set komt. En hij neemt het standpunt in dat hij voor alles buiten zijn contractueel verplichte tijd tijdens de opnames extra betaald moet worden. Maar in Hollywood is het een soort ongeschreven regel dat je je serie of je film promoot wanneer het tijd is om dat te doen".

Belloni voegde eraan toe: "Costner vroeg om extra geld om de serie te promoten en dat werd door producers gezien als een beetje geldklopperij voor een man die buitengewoon goed werd betaald voor zijn diensten".

Hoeveel verdient Kevin Costner met Yellowstone?
Een eerder rapport van Variety beweerde dat Kevin Costner de best betaalde acteur op tv is, waarbij Yellowstone hem meer dan $1 miljoen per aflevering betaalde. Als het zesde seizoen van de serie opgepikt wordt, zal dit volgens Belloni nog meer worden:

"Als Yellowstone voor een zesde seizoen wordt opgepikt en Costner voor het zesde seizoen in de serie zit, krijgt hij $1,5 miljoen per aflevering".

Yellowstone is te zien op Sky Showtime.





Aanbevolen artikelen