search
Eerste project in nieuwe DC universe van James Gunn boekt vooruitgang
Series / Nieuws

Eerste project in nieuwe DC universe van James Gunn boekt vooruitgang

Er werd een hoop veranderd in het DC universe maar 1 serie is zo goed als klaar met casten.

Het was een behoorlijke reorganisatie van alle films en series gebaseerd op de DC Comics. Filmmaker James Gunn kreeg samen met producent Peter Safran de taak om nieuw leven in het universum te blazen en voor één van die projecten is er goed nieuws.

De afgelopen jaren kwamen er DC-series als Watchmen en Peacemaker voorbij en natuurlijk films als Man of Steel en Wonder Woman. De bazen van DC wilden echter helemaal opnieuw beginnen. Dit leidde er onder andere toe dat acteur Henry Cavill niet meer terug zou keren als de iconische en door veel fans geliefde Superman.

Groep mens-monster hybriden


Maar inmiddels volop bezig met het maken van het nieuwe universum komt Gunn met het nieuws dat de casting voor één project zo goed als klaar is. Het gaat hier om de geanimeerde serie Creature Commandos. De productie van de serie is inmiddels begonnen.

Het werd oorspronkelijk bedacht door J.M. DeMatteis en Pat Broderick, het verhaal van Creature Commandos gaat over een groep mens-monster hybriden die militaire operaties voor de overheid uitvoeren. Bekende personages die hun opwachting zullen maken zijn o.a. Eric Frankenstein, Bride of Frankenstein, G.I. Robot, Weasel en Doctor Phosphorus.

Kijk alle afleveringen van Watchmen en Peacemaker op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen