HBO Max voegt snel bekende bioscoophit toe

Filmnieuws - Tijdens hun allerlaatste klus stuiten ze op het gigantische thuisfront van niemand minder dan basketballer LeBron James.

Thuur Hutjens, 28-02-2023 13:11

Het is ongetwijfeld de ultieme droom van elke tiener of student. Een groot huisfeest organiseren met beroemdheden en geen beperkingen. Dit feest is binnenkort te zien op HBO Max met de film House Party.
Voor de personages Damon en Kevin is het feest echter bittere noodzaak. Het gaat ze als clubpromotors niet voor de wind.

Blut en ten einde raad

Ze zijn blut en dreigen hun huis te verliezen. Door wangedrag verliezen ze ook nog eens hun baantje als schoonmaker. Tijdens hun laatste klus stuiten ze op het gigantische thuisfront van niemand minder dan basketballer LeBron James.

Ze besluiten de ruimte te gebruiken als feestlocatie om een aardig zakcentje te verdienen. De superster is immers in het buitenland. Er kan niks misgaan, toch?Binnenkort te zien


De film is volgens de kenners een remix van de gelijknamige klassieker uit de jaren 90. House Party is vanaf 3 maart te zien op HBO Max.


Lees meer over: houseparty, house party, hbo max, damon, kevin, lebron james

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in