search
De succesvolle horrorfilm 'The Black Phone' nieuw op SkyShowtime
Films / Nieuws

De succesvolle horrorfilm 'The Black Phone' nieuw op SkyShowtime

Vanaf donderdag 2 maart kan je de horror-thriller 'The Black Phone' streamen bij SkyShowtime.

The Black Phone uit 2021 is vanaf 2 maart te streamen bij SkyShowtime. Ga jij deze oproep beantwoorden door de film kijken?

Synopsis


De dertienjarige Finney wordt gekidnapt door een sadistische seriemoordenaar. Hij wordt opgesloten in een geluidsdichte kelder, dus om hulp schreeuwen heeft geen zin in. In de kelder hangt een telefoon, die niet aangesloten is, maar wel begint te rinkelen. Wie zijn deze mensen die contact zoeken met Finney?

Wie zien we in 'The Black Phone'


In de film zien we Mason Thames als Finney, hij heeft ook kleine rollen gehad in Walker en For All Mankind. Ethan Hawke bekleedt de creepy rol van 'The Grabber', hem hebben we onder meer gezien in Glass Onion: A Knives Out Mystery en The Purge. Andere rollen zijn o.a. weggelegd voor Madeleine McGraw, Jeremy Davies, Rebecca Clarke en Troy Rudeseal.

De film scoort goed


De scores van deze film zijn over het algemeen goed. Op IMDB pakt de film een 6.9/10. Bij Rotten Tomatoes scoort hij onder de recensenten een mooie 83%. Het publiek scoort The Black Phone zelfs nog hoger met een 88%. Twee recensenten zeggen het volgende over de film.

"The Black Phone is een goed in elkaar gezette horror-thriller waarvan het belletje de moeite waard is om te beantwoorden."

"Ethan Hawke vervolgt zijn spectaculaire run in het midden van zijn carrière in een zeldzame gemene rol."

Ga jij kijken?


Bekijk hieronder de trailer en oordeel zelf of je deze horror toe gaat voegen aan je watchlist. Je kan hem vanaf donderdag 2 maart gaan streamen bij SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen