search

Ons nieuws van dinsdag 28 februari 2023

Disney+ onthult trailer 'Peter Pan & Wendy' met Jude Law
Films / Trailer

Disney+ onthult trailer 'Peter Pan & Wendy' met Jude Law

Disney+ komt met magische trailer naar voren voor de film 'Peter Pan & Wendy' welke je kan streamen vanaf 28 april.

Jude Law zal schitteren als Captain Hook in deze magische film welke afgeleid is van de oude bekende klassieker. In de trailer kunnen we hem al een klein beetje bewonderen.

Het verhaal


Peter Pan & Wendy introduceert Wendy Darling, een jong meisje dat bang is om haar ouderlijk huis achter zich te laten. Zij ontmoet Peter Pan welke weigert om op te groeien.
Samen met haar broertjes en Tinker Bell, reist ze met Peter naar de magische wereld van Neverland. Hier ontmoeten ze een kwaadaardige piratenkapitein, Captain Hook. Zo begint een spannend en gevaarlijk avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen.

Wendy Darling


Deze film lijkt zich meer te richten op het verhaal van Wendy dan als dat van Peter Pan. Van de oude klassiekers zijn we gewend dat dit andersom is. Waarschijnlijk toch een andere twist in deze film.

Cast


Jude Law is wel de grote naam in deze film. Hij neemt de rol van Captain Hook op zich. Peter Pan wordt gespeeld door Alexander Molony en de rol van Wendy wordt gespeeld door Ever Anderson. Andere rollen worden onder meer vertolkt door Yara Shahidi, Jim Gaffigan en Florence Bensberg.

De film is geregisseerd door David Lowery. Hij is ook wel te kennen van zijn werk aan A Ghost Story en The Old Man.

Vanaf 28 april kan je de magische film gaan streamen bij Disney+. Voor een voorproefje van de film, zie hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki'-acteur Tom Hiddleston keert waarschijnlijk terug voor hitserie 'The Night Manager'
Series / Featured

'Loki'-acteur Tom Hiddleston keert waarschijnlijk terug voor hitserie 'The Night Manager'

Het eerste seizoen van 'The Night Manager' kwam 7 jaar geleden uit, maar nu komt er eindelijk ook een tweede seizoen.

Tom Hiddleston keert waarschijnlijk terug in een van zijn grootste televisieprojecten ooit. Maandag werd bekend dat het tweede seizoen van The Night Manager in productie is bij BBC en Prime Video onder de naam Steelworks.

Het nieuwe seizoen is nog niet officieel bevestigd door de streamingdiensten, maar er gaan geruchten rond dat er zeker twee seizoenen zullen bijkomen.

Ook komt Hiddleston vermoedelijk terug voor zijn hoofdrol als Jonathan Pine. De opnames van seizoen 2 vinden later dit jaar plaats in London en Zuid-Amerika.

Wat kunnen we verwachten?


Het tweede seizoen van The Night Manager zal zich naar verluidt afspelen in het heden. De draad wordt opgepakt bij het einde van seizoen 1, waarin de Britse wapendealer Richard Roper (Hugh Laurie) wordt meegenomen door de Syriërs. Pine krijgt te horen dat Roper twee jaar later is doodgegaan en daardoor zal hij nog grotere uitdagingen moeten trotseren.

Hiddleston heeft eerder al gesproken over zijn rol met het vooruitzicht op seizoen 2: "Ik voel me erg verbonden met Pine en zijn situatie. Ik ben heel benieuwd wat zijn volgende stap zal zijn".

Terugblik seizoen 1


Het is alweer een hele tijd geleden dat we het eerste seizoen van The Night Manager hebben gezien, deze eindigde namelijk in 2016. Hierbij een kleine opfrisser.

Jonathan Pine is een voormalig Brits soldaat en de manager van een luxe hotel in Cairo. Hij wordt gerekruteerd door Angela Burr (Olivia Colman), die werkt voor de inlichtingendienst, om het netwerk van Richard Roper te infiltreren.

Hij krijgt de opdracht om de beruchte wapenhandelaar ten val te brengen. Hierdoor doet hij zich voor als een crimineel, zodat hij het vertrouwen van Roper kan winnen. Hij speelt alle ontdekte informatie door naar Burr.Bekijk het eerste seizoen van The Night Manager op Prime Video of NPO Plus.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze vier krakers van 'heist'-films op Netflix zijn meer dan de moeite waard
Films / Netflix Kijktip

Deze vier krakers van 'heist'-films op Netflix zijn meer dan de moeite waard

Een groep overvallers heeft een New Yorkse bank in het vizier, maar eenmaal binnen gaan ze gek genoeg niet over tot een snelle plundering.

Ook zo'n fan van films met overvallen waarin het wél lukt? Of films waarin de bad guy toch gepakt wordt? Voor alle scenario's ben je bij ons bij het juiste adres. We zetten de vier beste overval-films van Netflix voor je op een rijtje.

Red Notice


Een Interpol-agent, gespeeld door Dwayne 'The Rock' Johnson, moet een vrouwelijke kunstdief opsporen. Hij komt in contact met een andere, beruchte kunstrover en ze besluiten om samen te werken. Als dat maar goed gaat.2 Guns


In deze actiekomedie speelt Denzel Washington een corrupte marine-inlichtingen officier. Volgens zijn bevel moet het personage van Mark Wahlberg miljoenen gaan stelen van drugskartels om de toekomstige missies van hun werkgever te financieren.Italian Job


Edward Nortons personage gaat ervandoor met de opbrengsten van een overval. Dit pikken zijn ex-teamgenoten niet en ze plannen een wraakactie om het geld terug te krijgen.

Inside Man


Een groep overvallers heeft een New Yorkse bank in het vizier. Maar eenmaal binnen gaan ze gek genoeg niet over tot een snelle plundering. Denzel Washington speelt de onderhandelaar namens de politie in zijn vierde samenwerking met regisseur Spike Lee.

Netflix


De vier beste overval-films zijn net als andere films te bekijken via streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom Maggie haar rivaal Negan nodig heeft in 'The Walking Dead: Dead City'
Series / Nieuws

Waarom Maggie haar rivaal Negan nodig heeft in 'The Walking Dead: Dead City'

Een nieuwe teaser legt uit waarom Maggie Negan nodig heeft in The Walking Dead: Dead City.

Een korte teaser toont nieuwe beelden van The Walking Dead: Dead City. Ook wordt uitgelegd waarom de twee hoofdpersonages elkaar nodig hebben in de serie.

Ooit waren Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) namelijk vijanden. Negan vermoordde Maggie's vriend Glenn aan het einde van seizoen 7, hoewel wij als de kijkers daar pas een seizoen later achter kwamen.

The Walking Dead: Dead City-teaser


Niet de beste manier om een vriendschap te starten dus. Van vriendschap is dan ook absoluut geen sprake, maar in Dead City gaan de twee toch samenwerken. Waarom dan? Maggie legt het uit.

"Hij heeft mijn zoon," zegt ze tegen Negan. "Jij bent de sleutel om hem terug te krijgen." Hoe Negan dat moet gaan doen, is onduidelijk. Maar wellicht heeft het iets te maken met de bounty poster van Negan die we in de teaser zien. De beste man is namelijk "wanted, dead or alive".

The Walking Dead: Dead City is één van de vele TWD spin-offs die momenteel in ontwikkeling is. Deze zomer is de miniserie te checken op AMC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pamela Anderson wil rol in een van de beste series van dit moment
Series / Nieuws

Pamela Anderson wil rol in een van de beste series van dit moment

Fans willen dolgraag Pamela Anderson zien in seizoen 3 van 'The White Lotus'. Anderson geeft hier reactie op.

Momenteel is het derde seizoen van The White Lotus in productie, en fans kunnen niet wachten op wat er komen gaat.

In de afgelopen twee seizoenen volgden we het verhaal van Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge), maar helaas kwam ze tragisch ten einde in de finale van seizoen 2.

Fans speculeren echter nu al dat Tanya misschien wordt vervangen door haar hypothetische zus, die gespeeld zou worden door Pamela Anderson van Baywatch. Anderson laat weten hoe ze over deze geruchten denkt.

Anderson over de serie


In een recent interview reageert Anderson op de geruchten dat ze misschien mee gaat spelen in het nieuwe seizoen van The White Lotus. Ze vertelt dat ze de serie zelf nog nooit heeft gezien, maar dat ze open staat voor de mogelijkheid.

"Ik heb erover gehoord. Ik wil de serie graag bekijken. Ik heb gehoord dat iedereen het geweldig vindt en dat de serie te gek is. Ik sta open voor alles… maar ik kan de serie zelf niet bekijken in Canada," Aldus Anderson.

Daarna vervolgt ze: "Ik denk dat het een hele grote uitdaging zou zijn, maar zoals ik eerder al heb gezegd ben ik geen ambitieus persoon. Ik kijk graag wat er op mijn pad komt, dus ik weet nog niet precies wat ik hierna ga doen. Ik weet wel dat ik nog niet echt de kans heb gekregen om te ontdekken wat ik allemaal kan op film".Wat we kunnen verwachtingen in seizoen 3


De serie is officieel vernieuwd voor het derde seizoen en de maker White laat doorschemeren dat het nieuwe seizoen wellicht ingaat op religie. Tot nu toe heeft elk seizoen een sterke focus gelegd op een bepaald onderwerp. Zo lag in het eerste seizoen de nadruk vooral op geld en in het tweede seizoen op seks.

"Ik denk dat het derde seizoen misschien een soort satirische en grappige kijk krijgt op de dood, Oosterse religie en spiritualiteit," Aldus White. Daarnaast zegt hij dat het wel eens een opzet kan zijn voor nog een seizoen van The White Lotus.Bekijk de eerste twee seizoenen van The White Lotus op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De succesvolle horrorfilm 'The Black Phone' nieuw op SkyShowtime
Films / Nieuws

De succesvolle horrorfilm 'The Black Phone' nieuw op SkyShowtime

Vanaf donderdag 2 maart kan je de horror-thriller 'The Black Phone' streamen bij SkyShowtime.

The Black Phone uit 2021 is vanaf 2 maart te streamen bij SkyShowtime. Ga jij deze oproep beantwoorden door de film kijken?

Synopsis


De dertienjarige Finney wordt gekidnapt door een sadistische seriemoordenaar. Hij wordt opgesloten in een geluidsdichte kelder, dus om hulp schreeuwen heeft geen zin in. In de kelder hangt een telefoon, die niet aangesloten is, maar wel begint te rinkelen. Wie zijn deze mensen die contact zoeken met Finney?

Wie zien we in 'The Black Phone'


In de film zien we Mason Thames als Finney, hij heeft ook kleine rollen gehad in Walker en For All Mankind. Ethan Hawke bekleedt de creepy rol van 'The Grabber', hem hebben we onder meer gezien in Glass Onion: A Knives Out Mystery en The Purge. Andere rollen zijn o.a. weggelegd voor Madeleine McGraw, Jeremy Davies, Rebecca Clarke en Troy Rudeseal.

De film scoort goed


De scores van deze film zijn over het algemeen goed. Op IMDB pakt de film een 6.9/10. Bij Rotten Tomatoes scoort hij onder de recensenten een mooie 83%. Het publiek scoort The Black Phone zelfs nog hoger met een 88%. Twee recensenten zeggen het volgende over de film.

"The Black Phone is een goed in elkaar gezette horror-thriller waarvan het belletje de moeite waard is om te beantwoorden."

"Ethan Hawke vervolgt zijn spectaculaire run in het midden van zijn carrière in een zeldzame gemene rol."

Ga jij kijken?


Bekijk hieronder de trailer en oordeel zelf of je deze horror toe gaat voegen aan je watchlist. Je kan hem vanaf donderdag 2 maart gaan streamen bij SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max voegt snel bekende bioscoophit toe
Films / Nieuws

HBO Max voegt snel bekende bioscoophit toe

Tijdens hun allerlaatste klus stuiten ze op het gigantische thuisfront van niemand minder dan basketballer LeBron James.

Het is ongetwijfeld de ultieme droom van elke tiener of student. Een groot huisfeest organiseren met beroemdheden en geen beperkingen. Dit feest is binnenkort te zien op HBO Max met de film House Party.

Voor de personages Damon en Kevin is het feest echter bittere noodzaak. Het gaat ze als clubpromotors niet voor de wind.

Blut en ten einde raad


Ze zijn blut en dreigen hun huis te verliezen. Door wangedrag verliezen ze ook nog eens hun baantje als schoonmaker. Tijdens hun laatste klus stuiten ze op het gigantische thuisfront van niemand minder dan basketballer LeBron James.

Ze besluiten de ruimte te gebruiken als feestlocatie om een aardig zakcentje te verdienen. De superster is immers in het buitenland. Er kan niks misgaan, toch?Binnenkort te zien


De film is volgens de kenners een remix van de gelijknamige klassieker uit de jaren 90. House Party is vanaf 3 maart te zien op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle 45 nieuwe series en seizoenen die in maart op Netflix verschijnen
Series / Nieuws

Alle 45 nieuwe series en seizoenen die in maart op Netflix verschijnen

Het wordt een bomvolle maand voor Netflix met een enorme hoeveelheid nieuwe series.

Een nieuwe maand staat voor de deur en Netflix heeft alvast genoeg paraat om je ook in maart flink te kunnen vermaken. Hieronder het overzicht van alle nieuwe series die in maart op de streamingdienst verschijnen.

Eerder plaatsten wel al het overzicht van wat kijkers in maart kunnen verwachten op Netflix. Hierin zijn de grootste series uitgelicht die de kijkers komende maand kunnen verwachten. Lees hiervoor ook het artikel Dit zijn de 8 meest opvallende Netflix-series in maart.

1 maart
Cheat (Seizoen 1)
Entreví­as (Seizoen 2)

2 maart
De Karateschapen (Seizoen 1)
De zaak Menten (Seizoen 1)
Incastrati (Seizoen 2)
L'Affaire Fourniret: Dans la tête de Monique Olivier (Seizoen 1)
Masameer County (Seizoen 1)
Sex/Life (Seizoen 2)
The Interest of Love (Seizoen 1 - Aflevering 11-12)

3 maart
Next in Fashion (Seizoen 2)
The Flash (Seizoen 9 - aflevering 4)

5 maart
Crash Course in Romance (Seizoen 1 - Aflevering 9-10)

6 maart
Ridley Jones (Seizoen 5)
Vinland Saga (Seizoen 2 - Aflevering 9)

7 maart
Outlander (Seizoen 6)

8 maart
MH370: The Plane that Disappeared

9 maart
The Interest of Love (Seizoen 1 - Aflevering 13-14)
You (Seizoen 4 - Aflevering 6-10)

10 maart
Outlast (Seizoen 1)
Rana Naidu (Seizoen 1)
The Flash (Seizoen 9 - Aflevering 5)
The Glory (Seizoen 2)

12 maart
Crash Course in Romance (Seizoen 1 - Aflevering 11-12)

13 maart
Vinland Saga (Seizoen 2 - Aflevering 10)

14 maart
Ariyoshi Assists (Seizoen 1)

15 maart
Below Deck (Seizoen 6)
Keeping Up with the Kardashians (Seizoen 11)
La ley de la selva (Seizoen 1)
Million Dollar Listing New York (Seizoen 5)
The Real Housewives of Beverly Hills (Seizoen 7)

16 maart
Shadow and Bone (Seizoen 2)
The Interest of Love (Seizoen 1 - Aflevering 15-16)

17 maart
Dance 100 (Seizoen 1 - Aflevering 1)
Hasta el cielo: La Serie (Seizoen 1)
Maestro in Blue (Seizoen 1)
Pui Pui Molcar (Seizoen 2)

19 maart
Crash Course in Romance (Seizoen 1 - Aflevering 13-14)

20 maart
Vinland Saga (Seizoen 2 - Aflevering 11)

22 maart
Cidade Invisí­vel (Seizoen 2)
El Reino (Seizoen 2)
Waco: American Apocalypse (Seizoen 1 - Aflevering 1-3)

23 maart
The Night Agent (Seizoen 1)

24 maart
Love is Blind (Seizoen 4)

26 maart
Crash Course in Romance (Seizoen 1 - Aflevering 15-16)

27 maart
Vinland Saga (Seizoen 2 - Aflevering 12)

29 maart
Emergency: NYC (Seizoen 1)
Unseen (Seizoen 1)
Wellmania (Seizoen 1)

30 maart
Big Mäck - Gangster und Gold (Seizoen 1)
From Me to You: Kimi ni Todoke (Seizoen 1)
Riverdale (Seizoen 7 - Aflevering 7)

31 maart
Copycat Killer (Seizoen 1)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Horrorfilm over kabouter in aankomst met Nederlands tintje
Films / Nieuws

Horrorfilm over kabouter in aankomst met Nederlands tintje

'Gnomes' wordt de nieuwe horrorfilm geproduceerd door 'Stranger Things' producer Shawn Levy.

De horrorfilm Gnomes over moordende kabouters is momenteel in ontwikkeling.

Nederlands tintje


Sony maakt een speelfilm bewerking van de Nederlandse korte film Gnomes van Richard Raaphorst en Ruwan Heggelman. Er is momenteel nog geen regisseur aan verbonden. Levy staat echter klaar om de film te produceren. Het scenario wordt momenteel geschreven door Andrew Barrer en Gabriel Ferrari, die eerder meewerkten Ant-Man and the Wasp.

Shawn Levy


Levy heeft al aardig wat grote films op zijn naam staan. Hij is onder andere bekend van Cheaper by the Dozen, Night at the Museum en Stranger Things. Deadpool 3 kan hij in 2024 ook aan dit lijstje toevoegen.

Kabouters


Niet de eerste wezens welke je verwacht in een horrorfilm. Kabouters zijn vaak genegeerd geweest omdat ze andere mythologische 'neven' hebben die meer aan lijken te spreken tot de verbeelding zoals elven, trollen en kobolden.

Tuinkabouters hebben we wel gezien in onder meer Gnomeo and Juliet uit 2011 en Sherlock Gnomes uit 2018. Afgezien daarvan was het enige andere grote uitje van kabouters de live-actiefilm The Gnome-Mobile uit 1967 van Disney.

Hoewel kabouterfilms niet veel voorkomen, heeft Sony duidelijk een vacuüm gevonden in het moderne bioscooplandschap. Wij zijn echter benieuwd naar deze komende horrorfilm.

Nederlandse korte film


Over de nieuwe komende Gnomes weten we verder nog niet veel. Hieronder wel de synopsis van de Nederlandse korte film en de trailer:

"Zonder het te weten betreedt een meisje tijdens haar dagelijkse hardlooprondje het leefgebied van een stam moordende kabouters. Gelokt door mysterieuze gloeiende paddenstoelen, zal ze al snel wensen dat ze op haar gebruikelijke pad was gebleven."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwste film met Sydney Sweeney weggekaapt door HBO
Films / Nieuws

Nieuwste film met Sydney Sweeney weggekaapt door HBO

'Reality' met Sydney Sweeney heeft tot zover alleen maar lovende kritieken en komt straks direct naar HBO.

Afgelopen week werd bekend dat Reality, de nieuwe docu-dramafilm, naar HBO komt.

Een releasedatum is hierbij echter nog niet prijsgegeven. Men denkt dat het niet al te lang zal duren voordat de film te bekijken is.

Lovende kritieken


De film ging in première op het Berlin Film Festival en ontving tot zover alleen maar positieve woorden. Reality scoort momenteel 100% op Rotten Tomatoes.HBO


Men verwacht dat de film snel te zien zal zijn. Grootste reden hiervoor is dat de film dan eventueel in aanmerking kan komen voor een Emmy Award dit jaar.

Sweeney was al eerder bij HBO te zien in onder meer Euphoria en het eerste seizoen van The White Lotus.

Het verhaal


Reality volgt Reality Winner (Sweeney), een vrouw die veroordeeld is voor het lekken van een vertrouwelijk rapport over Russische verkiezingsinmenging naar de media. De film bevat woordelijke dialogen uit het onbewerkte transcript van een audio opname van de FBI. De klokkenluider, een voormalig lid van de Amerikaanse luchtmacht en vertaler van de National Security Agency, werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf.

Cast en regie


De film werd geregisseerd door Tina Satter, voor haar is Reality een regiseerdebut.
Naast Sweeney zien we in deze film ook Josh Hamilton, Marchant Davis, Benny Elledge en John Way.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekend actrice wil dolgraag in 'The White Lotus' seizoen 3 spelen
Series / Nieuws

Bekend actrice wil dolgraag in 'The White Lotus' seizoen 3 spelen

Bette Midler laat weten dat ze dolgraag in het derde seizoen van 'The White Lotus' wil spelen omdat ze helemaal gek is op de serie.

Bette Midler laat weten dat ze dolgraag de cast van The White Lotus wil versterken in het derde seizoen en ze vertelt waarom ze de serie zo leuk vindt.

In november is bekendgemaakt dat de serie wordt verlengd, maar er zijn nog geen acteurs of actrices bevestigd voor het nieuwe seizoen.

Er gaan echter al een tijdje geruchten rond over de cast van seizoen 3. Zo liet Bette Midler in een recent interview weten dat ze zich in een mum van tijd bij de cast zou voegen als ze de kans krijgt.Waarom 'The White Lotus'?


In het interview geeft ze aan dat ze dol is op de serie. De manier waarop de hogere klasse wordt weergegeven is een van de redenen en ook de bijbehorende humor vindt ze leuk. In het interview vertelt ze het volgende:

"Mike White spot met de ergste mensen, de bevoorrechte en rijke mensen die zich niet kunnen gedragen. Iedereen ziet graag hoe zij hun verdiende loon krijgen. Ik kan daar echt van genieten"

Daarna gaat ze verder: "Ik lach graag. Ik hou ervan om te lachen, maar we doen het simpelweg niet genoeg. Ik zoek dus echt naar de dingen die me laten lachen."

Kans op een rol


In seizoen 2 hebben we helaas afscheid moeten nemen van een paar personages. Maar hierdoor komt er misschien wel een plekje vrij voor een nieuw personage dat gespeeld kan worden door Midler.

Daarnaast gaat de cast grotendeels veranderen in het aankomende seizoen. We kunnen daardoor een hoop nieuwe gezichten verwachten. Er is dus zeker een kans dat Midler een van de nieuwe rollen bemachtigt voor het derde seizoen van The White Lotus.

Helaas hebben we nog geen concrete antwoorden, maar Midler zou een echte aanvulling zijn in The White Lotus met haar grote fanbase en de nodige ervaring in de komedie-industrie.Stream de eerste 2 seizoenen van The White Lotus op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Door deze 'The Big Bang Theory'-gastrol was Sheldon-acteur helemaal 'starstruck'
Series / Nieuws

Door deze 'The Big Bang Theory'-gastrol was Sheldon-acteur helemaal 'starstruck'

Van de vele gaststerren was er één die hoofdrolspeler Jim Parsons behoorlijk nerveus maakte.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Big Bang Theory heeft natuurlijk talloze gaststerren gehad. Sommigen speelden een rol, terwijl anderen als zichzelf verschenen. Jim Parsons was behoorlijk onder de indruk van één bepaalde acteur.

James Earl Jones is bij het grote publiek bekend als de stem van Darth Vader in de 'Star Wars'-films. Toen de acteur samen met Carrie Fisher (prinses Leia) een gastrol speelde was Parsons helemaal 'starstruck'. De clip kun je hieronder bekijken.

Onwerkelijke ervaring


In één van de interviews voor het The Big Bang Theory-boek vertelt Parson hoezeer hij tegen Jones opkijkt.

"De wereld kent hem als Darth Vader, ik ken hem vanwege zijn imposante acteercarrière. Hij heeft een aantal prachtige rollen gespeeld. Wanneer iemand zoals hij op jouw set verschijnt dan is dat onwerkelijk," vertelt Parsons.

Op stap met Vader, langsgaan bij prinses Leia


Toen Carrie Fisher ook nog eens verscheen was Parsons zo mogelijk nog meer onder de indruk. Beide sterren waren vriendelijk en stelden hem op zijn gemakt.

Over Jones, met wie Sheldon uitgebreid op stap gaat, vertelt Parsons: "Hij was ontzettend aardig! Stond open voor alles! Ik had echter het idee 'is dit wel geschikt voor iemand van jouw kaliber? Om hier te komen acteren? Met mij nog wel? Maar dat lag volledig aan mij, niet aan hem'''.

Ondanks de 'starstruck' Parsons was Sheldon helemaal zichzelf in de desbetreffende aflevering van de geliefde komedieserie.

The Big Bang Theory kun je in zijn geheel bekijken op HBO Max.

De clip is uit aflevering 14 van seizoen 7:
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 gloednieuwe films boeren bijzonder goed op Netflix en Disney+
Films / Featured

Deze 3 gloednieuwe films boeren bijzonder goed op Netflix en Disney+

Een hilarische klopgeest, een goudkleurige zomervakantie en een comfort film van Japanse makelarij.

Er zijn deze week weer meerdere mooie films uitgekomen bij Netflix en Disney+. Lees hieronder 3 tips van de recensenten van FilmTotaal en bepaal vast welke film jij op gaat zetten.

We Have A Ghost | NetflixDeze feelgoodfilm over een behekst huis vinkt praktisch alle filmclichés af van de horrorkomedie, wat volgens recensent Sjoerd van Wijk een heerlijk vermakelijke film oplevert.

Hij gaf daarom de grappige film met David Harbour en Jahi Di'Allo Winston 3 sterren. Hij stelde: "'We Have a Ghost' jakkert wel in aangenaam tempo door net zoals de dialogen vlot vallen. Daarom slaagt 'We Have a Ghost' wel als attractie."

Lees de rest van de recensie.

Bruiser | Disney+Tiener Darious keert na maanden op een kostschool te hebben gezeten terug naar huis voor een goudkleurige zomervakantie. De trage film heeft even tijd nodig om op te warmen, maar de cinematografie en muziek geven de film een ambiance die daar goed tegen opweegt volgens Femke van Kooten.

De film beloonde zij met 3.5 sterren. Ze concludeerde: "Dit onoriginele verhaal en de lome sfeer maken 'Bruiser' vooral in het begin ook heel traag." Als de lome sfeer halverwege plaatsmaakt voor een gespannen en afstandelijke sfeer, versnellen ook de dialogen, maar dat maakt het begin niet minder saai."

Lees de rest van de recensie.

Call Me Chihiro | NetflixDe Japanse dramafilm geeft prachtig invulling aan het leven van een marktvrouw, die is gepensioneerd van haar baan als sekswerker. De rustige film focust bijna geheel op de interacties tussen mensen, wat volgens Jacoline Maes doet denken aan de films van Hirokazu Kore-eda.

Zij achtte de dramafilm 4 sterren waard. Ze beargumenteerde: "'Call me Chihiro' geeft vertrouwen in de mensheid en mag daarom zeker als een comfort film bestempeld worden. Maar als de aftiteling over het scherm rolt blijft er wel een bitterzoet gevoel over."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 zonnige Netflix-series nemen je alvast mee op zomervakantie
Series / Featured

Deze 4 zonnige Netflix-series nemen je alvast mee op zomervakantie

Deze 4 series brengen je nog makkelijker dan easyJet naar een warme vakantiebestemming.

De lente komt er eindelijk weer aan, maar tijd voor de zomer is het nog lang niet. Waan jezelf alvast ergens in het warme zuiden met deze 4 zonnige series, die je direct kan opzetten bij Netflix.

Summertime | Netflix | 3 seizoenenIn het Italiaanse stadje Cesenatico zijn Summer en Ale twee mensen met een tegengestelde levensstijl. Toch worden de twee jongvolwassenen smoorverliefd gedurende een prachtige zomer aan de Adriatische kust.Surviving Summer | Netflix | 10 afleveringenIn deze Australische surfserie wordt een rebelse Amerikaanse tiener verbannen van New York naar het verre Australië. Daar zocht ze voor een hoop stampij binnen een vriendengroep van surfers, die hun afleiding zoeken in de golven aan de Australische stranden.Wet Hot American Summer: First Day of Camp | Netflix | 8 afleveringenIn deze prequel op de film Wet Hot American Summer steken de makers de draak met het genre van de 'teen sex comedies'. Op de eerste dag van een kamp moeten een hoop tieners al meteen afkoelen, want hun verwachtingen gaan niet direct zoals gehoopt in vervulling.Cielo Grande | Netflix | 2 seizoenenIn deze Argentijnse dramaserie is de Mexicaanse atlete Steffi vastbesloten om een wakeboardwestrijd te winnen in een afgelegen Argentijns resort. Daarnaast heeft ze ook andere plannen. Ze is namelijk vastbesloten om een oud familiegeheim te ontrafelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit vindt de Nederlandse kijker van Meredith's naderende afscheid in 'Grey's Anatomy'
Series / Nieuws

Dit vindt de Nederlandse kijker van Meredith's naderende afscheid in 'Grey's Anatomy'

Hoe kijken de Nederlandse kijkers eigenlijk tegen Ellen Pompeo's 'Grey's Anatomy' vertrek aan?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Reeds langere tijd is het bekend dat Ellen Pompeo de hitserie Grey's Anatomy gaat verlaten. In de VS werd deze aflevering op 23 februari uitgezonden.

Aflevering 7 van seizoen 19 is door Amerikaanse kijkers neergesabeld, ze vonden het veel te tam allemaal. In Nederland moet deze aflevering nog uitgezonden worden, hieronder volgen wat indrukken van Nederlandse kijkers.

Een gewone dag


In tegenstelling tot sommige andere personages heeft Meredith een vrij normale laatste werkdag, inclusief een afscheidsfeestje. Voor de kijkers was dit niet te pruimen. De serie is nota bene naar haar vernoemd. Justin Gunderman verwoordde het als volgt:Niet vrolijk


Ook Nederlandse kijkers vinden het vertrek behoorlijk zuur. Meredith is nu eenmaal een centraal personage, zie bijvoorbeeld Isa Valerie:Betty drukt zich wat steviger uit:TOPBOY valt haar bij. De ironie is dat hoe grijzer de foto is, des te minder 'Grey' er is:Vooralsnog lopen de kijkers niet bepaald warm, ook al is al wel bekend dat Pompeo terugkeert in de seizoensfinale. De aflevering I'll Follow the Sun wordt in Nederland in maart uitgezonden. De Nederlandse kijkers kunnen zelf beslissen of Meredith een waardig afscheid heeft gekregen of niet.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze coole features van de Netflix-app wil je niet over het hoofd zien!
Series / Technologie

Deze coole features van de Netflix-app wil je niet over het hoofd zien!

Op de mobiele app van Netflix kan je een stuk meer dan je zou denken.

Mogelijk kende je ze allang, maar op de Netflix-app voor Android, Windows en iOS staan veel vette features die je niet mag missen! Je kan er onder andere films en series downloaden, games spelen én er zelfs een minivariant van TikTok vinden. Hieronder staan de belangrijkste features van de mobiele Netflix-applicatie op een rijtje.

1. Downloaden van films en series voor offline kijkenHeb je een lange reis voor de boeg met niets te doen? Gebruik dan je Netflix-app om een nieuw seizoen van je favoriete serie te downloaden. Ga via de app naar je favoriete serie en druk op de downloadknop. Onder het tabje Downloads kan je nu het seizoen offline bekijken, bijvoorbeeld tijdens een lange trein-, auto- of vliegreis.2. Checken welke nieuwe films en series er uit zijnVoor twijfelaars heeft Netflix het handige tabje ontwikkeld met de naam 'Nieuw en hot'. Daarin zijn allerlei lijstjes te zien van veelbekeken of goed ontvangen series en films. Ook is er te vinden welke seizoenen of films in aantocht zijn.

Kan je niet wachten op een aankomend nieuw seizoen? Dan is het ook mogelijk om een notificatie opgestuurd te krijgen wanneer de serie online komt. Bezoek de pagina van de nieuwe serie in de app en druk op de knop 'Stuur melding'.

3. Spelen van mobiele gamesBehalve aan het kijken van series probeert Netflix nu ook alle gebruikers aan het spelen van videogames te krijgen. In de app zijn er veel mobiele spellen te vinden, die vaak een geinige connectie hebben met een film of serie op het streamingplatform.

Speel bijvoorbeeld Tomb Raider Reloaded of SpongeBob: Get Cooking. Extreem uitdagend zijn de games niet, maar wel leuk vermaak voor tussendoor of voor de kleintjes.4. Bekijk grappige clips uit de catalogus van NetflixBijna direct afgekeken van TikTok, bestaat de functie 'Comedy' uit korte clips, die uit tv-shows, films en stand-up specials zijn gehaald. De gebruiker kan erdoorheen scrollen en de clips delen met vrienden via Whatsapp, Instagram, Snapchat en Twitter.

Mocht je een clip nou heel leuk vinden, kan je direct doorklikken naar de film of serie, of hem anders opslaan voor later. Makkelijkere 'recommendations' kan je haast niet krijgen voor een vermakelijke avond op de bank (of op je mobiel).

Check alle features snel zelf op de mobiele app. Heb je die nog niet? Ga dan naar de Apple Store, Microsoft Store of Play Store (afhankelijk van je apparaat) om daar de app te downloaden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo kreeg Bryan Cranston toestemming van echtgenote voor 'Breaking Bad'-rol
Series / Nieuws

Zo kreeg Bryan Cranston toestemming van echtgenote voor 'Breaking Bad'-rol

Bryan Cranston blikt terug op zijn rol van Walter White en wat hij ervoor nodig had.

In een ander universum had Bryan Cranston nooit zijn iconische rol van Walter White in Breaking Bad gespeeld als zijn vrouw daar tegenin was gegaan. Cranston blikt nu terug op het grappige verhaal en de hilarische manier hoe zijn vrouw reageerde op de pilot van Breaking Bad.

Voordat hij als scheikundeleraar op beeld verscheen, kende vele televisiekijkers Bryan Cranston al van sitcoms als Seinfeld en Malcolm in the Middle. Weinigen hadden kunnen voorzien hoe hij enkele jaren later aan de top van de filmwereld zou staan door de geliefde Breaking Bad, die de acteur vier Primetime Emmy Awards en een Golden Globe opleverde.

In een nieuwe video van GQ over zijn meest memorabele rollen keerde Cranston terug naar de pilotaflevering van de serie. Hij vertelde toen het komische verhaal van de eerste keer dat zijn vrouw het script las van de pilot.De reactie van Cranstons vrouw


Cranston vertelde: "Ik herinner me dat ik toen naar mijn vrouw ging. Ik krijg altijd haar advies, want we zijn samen, alles wat ik doe heeft invloed op haar. Dus ik wilde haar input. En ik zei tegen haar: "Weet gewoon dat deze show in Albuquerque, New Mexico zal worden opgenomen als het zou gebeuren. En ik gaf haar het script en ze begon het te lezen."

Hij vervolgde: "En ik gluurde af en toe naar binnen om te kijken en ze las razendsnel door tot het einde. En toen ze bijna bij het einde was, kwam ik terug in de kamer en ze zei: 'Shit'. Ze zei gewoon 'shit' en ik wist dat dat haar goedkeuring was."

Bekijk zelf hieronder de video waarin Cranston de leukste verhalen van zijn loopbaan deelt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix verlaagt zijn prijzen binnenkort, maar let wel op!
Series / Nieuws

Netflix verlaagt zijn prijzen binnenkort, maar let wel op!

Prijsverlagingen zijn doorgevoerd, maar niet overal en niet voor alle abonnementen.

In de strijd om de kijker heeft Netflix de volgende stap gezet. De streaming-gigant is actief in 190 landen over de hele wereld, en telt momenteel ongeveer 230 miljoen abonnees. Het bedrijf heeft in een aantal van deze landen de prijzen verlaagd.

Sinds het begin van Netflix zijn er natuurlijk platforms bijgekomen. Het bedrijf raakte abonnees kwijt aan de competitie. Het bedrijf besefte dat aanpassen aan de veranderingen noodzakelijk is.

De resultaten van 2022


Wall Street Journal geeft aan dat Netflix in de eerste helft van 2022 abonnees kwijtraakte aan Paramount en Disney+. In het laatste kwartaal kwamen er juist 7,6 miljoen abonnees bij,

Uitbreiden naar nieuwe werelddelen


Netflix heeft in ongeveer 100 van de 190 landen prijsverlagingen doorgevoerd. Dit betreft vooral landen in het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Dit is een logische stap aangezien de hoofdmarkten, de VS en Canada, zo zoetjes aan verzadigd zijn.

In totaal hebben 10 miljoen abonnees, van de 230 miljoen wereldwijd, een prijsverlaging gekregen. Dit betreft echter alleen bepaalde abonnementen. In de VS en Canada zijn de prijzen juist verhoogd.

Nederlandse situatie


Of deze prijsverlaging ook in Nederland doorgevoerd gaat worden is op het moment van schrijven nog niet bekend. Het is evenmin bekend of en zo ja hoe dit gecombineerd wordt met het delen van wachtwoorden. In dat opzicht is het een kwestie van afwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de reden waarom de originele Joel zijn rol af moest staan aan Pedro Pascal
Series / Nieuws

Dit is de reden waarom de originele Joel zijn rol af moest staan aan Pedro Pascal

De reden waarom de originele Joel vervangen is door Pedro Pascal is eigenlijk heel erg simpel.

Ondertussen weet eigenlijk iedereen die The Last of Us kijkt wel dat de serie eerst een game was. De serie had een groep hele sterke stem-acteurs, maar zij kregen niet hun oude rol terug voor de serie.

Onlangs vertelde The Last of Us schrijver en regisseur, Neil Druckmann, waarom de originele acteurs niet dezelfde rol kregen in de serie. En eigenlijk is de reden heel logisch.

Joel werd gespeeld door niemand minder dan Troy Baker. Hij had de perfecte stem: rauw, stoer en laag. Ook had Ashley Johnson de perfecte stem voor Ellie. Samen hebben deze acteurs de personages tot leven gebracht.

Geen rol in de serie


Als deze acteurs zo goed zijn voor hun rollen, waarom mochten ze dan niet hun personage spelen in de serie? Omdat ze niet op hun personages leken.

Johnson is nu 39 jaar, dus ze kon nooit een 14-jarig meisje spelen. Ook Baker leek helemaal niet op zijn personage. Druckmann omschreef hem als "een lange, magere hipster met gebleekt haar". Dat is natuurlijk niet het uiterlijk wat bij de stoere Joel hoort.

Bekijk hieronder de trailer voor de volgende aflevering en stream The Last of Us op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze nieuwe scifi-serie scoort 100% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Deze nieuwe scifi-serie scoort 100% op Rotten Tomatoes

De critici hebben meer afleveringen gezien dan het publiek en zijn unaniem in hun lof.

Rotten Tomatoes toont een topscore voor seizoen 3 van Star Trek: Picard. De Tomatometer geeft 100%, gebaseerd op 44 critici. De publieksscore geeft 87%, je kunt stellen dat publiek en critici het eens zijn.

De wereld van 'Star Trek' wordt tot op de dag van vandaag gewaardeerd. Het slotseizoen van Picard geeft de hoogste score van de 'Star Trek'-franchise. Hieronder een overzicht van de critici.

Meer dan nostalgie


ComicBook geeft aan dat de vorige twee seizoenen focusten op Picard's achtergrondverhaal. "In het derde seizoen zien we uiteindelijk de grote finale waar we allemaal op hebben zitten wachten. De makers beseften wel dat er meer moest gebeuren dan het herhalen van het bekende recept. Dit was te laatste kans om de helden het afscheid te geven dat ze verdienen," aldus criticus Jamie Lovett.

Dit is ook te proeven in de recensie van Empire, waar gesproken wordt over de "emotionele banden van de personages". Rolling Stone voegt hieraan toe: "De geschiedenis die de personages hebben zorgt ervoor dat ze Picard op een geloofwaardige manier kunnen tegenspreken. Dit levert interessante scènes op".

Cultureel fenomeen


De critici spreken over de nalatenschap van 'Star Trek'. Zo noemt Indiewire het slotseizoen een "grote nalatenschap". ComicBook heeft het ook over de afronding als nalatenschap, iets wat tevens in The Daily Telegraph wordt benoemd. De recensies impliceren dat hier sprake is van meer dan zomaar een populaire serie.

De franchise heeft zich door de decennia heen dusdanig ontwikkeld middels films, series, comics en natuurlijk de fan conventies, dat inmiddels van een cultureel fenomeen gesproken mag worden. Zo te lezen zal 'Star Trek' voorlopig een fenomeen blijven en onderdeel van populaire cultuur wereldwijd.

Kijk Star Trek: Picard op Prime Video.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.