search
Deze vier krakers van 'heist'-films op Netflix zijn meer dan de moeite waard
Films / Netflix Kijktip

Deze vier krakers van 'heist'-films op Netflix zijn meer dan de moeite waard

Een groep overvallers heeft een New Yorkse bank in het vizier, maar eenmaal binnen gaan ze gek genoeg niet over tot een snelle plundering.

Ook zo'n fan van films met overvallen waarin het wél lukt? Of films waarin de bad guy toch gepakt wordt? Voor alle scenario's ben je bij ons bij het juiste adres. We zetten de vier beste overval-films van Netflix voor je op een rijtje.

Red Notice


Een Interpol-agent, gespeeld door Dwayne 'The Rock' Johnson, moet een vrouwelijke kunstdief opsporen. Hij komt in contact met een andere, beruchte kunstrover en ze besluiten om samen te werken. Als dat maar goed gaat.



2 Guns


In deze actiekomedie speelt Denzel Washington een corrupte marine-inlichtingen officier. Volgens zijn bevel moet het personage van Mark Wahlberg miljoenen gaan stelen van drugskartels om de toekomstige missies van hun werkgever te financieren.



Italian Job


Edward Nortons personage gaat ervandoor met de opbrengsten van een overval. Dit pikken zijn ex-teamgenoten niet en ze plannen een wraakactie om het geld terug te krijgen.

Inside Man


Een groep overvallers heeft een New Yorkse bank in het vizier. Maar eenmaal binnen gaan ze gek genoeg niet over tot een snelle plundering. Denzel Washington speelt de onderhandelaar namens de politie in zijn vierde samenwerking met regisseur Spike Lee.

Netflix


De vier beste overval-films zijn net als andere films te bekijken via streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen