'Loki'-acteur Tom Hiddleston keert waarschijnlijk terug voor hitserie 'The Night Manager'

Het eerste seizoen van 'The Night Manager' kwam 7 jaar geleden uit, maar nu komt er eindelijk ook een tweede seizoen.

Nienke Sterken, 28-02-2023 17:39

Tom Hiddleston keert waarschijnlijk terug in een van zijn grootste televisieprojecten ooit. Maandag werd bekend dat het tweede seizoen van The Night Manager in productie is bij BBC en Prime Video onder de naam Steelworks.
Het nieuwe seizoen is nog niet officieel bevestigd door de streamingdiensten, maar er gaan geruchten rond dat er zeker twee seizoenen zullen bijkomen.

Ook komt Hiddleston vermoedelijk terug voor zijn hoofdrol als Jonathan Pine. De opnames van seizoen 2 vinden later dit jaar plaats in London en Zuid-Amerika.

Wat kunnen we verwachten?

Het tweede seizoen van The Night Manager zal zich naar verluidt afspelen in het heden. De draad wordt opgepakt bij het einde van seizoen 1, waarin de Britse wapendealer Richard Roper (Hugh Laurie) wordt meegenomen door de Syriërs. Pine krijgt te horen dat Roper twee jaar later is doodgegaan en daardoor zal hij nog grotere uitdagingen moeten trotseren.

Hiddleston heeft eerder al gesproken over zijn rol met het vooruitzicht op seizoen 2: "Ik voel me erg verbonden met Pine en zijn situatie. Ik ben heel benieuwd wat zijn volgende stap zal zijn".

Terugblik seizoen 1

Het is alweer een hele tijd geleden dat we het eerste seizoen van The Night Manager hebben gezien, deze eindigde namelijk in 2016. Hierbij een kleine opfrisser.

Jonathan Pine is een voormalig Brits soldaat en de manager van een luxe hotel in Cairo. Hij wordt gerekruteerd door Angela Burr (Olivia Colman), die werkt voor de inlichtingendienst, om het netwerk van Richard Roper te infiltreren.

Hij krijgt de opdracht om de beruchte wapenhandelaar ten val te brengen. Hierdoor doet hij zich voor als een crimineel, zodat hij het vertrouwen van Roper kan winnen. Hij speelt alle ontdekte informatie door naar Burr.


Bekijk het eerste seizoen van The Night Manager op Prime Video of NPO Plus.
Lees meer over: The Night Manager, Prime Video, NPO Plus, Tom Hiddleston, Olivia Colman, Hugh Laurie

Populair nieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix