search
Disney+ vindt hoofdrolspeler voor volgende grote film
Films / Nieuws

Disney+ vindt hoofdrolspeler voor volgende grote film

Net als de jonge Alexander denkt dat hij niet dieper kan zinken, gaat hij met zijn familie rondtrekken in Californië.

De nieuwe hoofdrolspeler voor Disney's nieuwste, grote film is bekend. De hoofdrol in de heruitgave van Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day wordt vertolkt door niemand minder dan Jesse Garcia.

Jesse Garcia, die we kennen van Ambulance, The Avengers en From Dusk Till Dawn, speelt in de aankomende film samen met actrice Eva Longoria en acteur en talkshowhost George Lopez.

Heruitgave aangepast


De film Alexander and the Terrible heeft dezelfde titel als de eerdere uitgave in 2014, met Steve Carell en Jennifer Garner, en het gelijknamige boek. De nieuwe heruitgave wordt wel flink aangepast, meldt de website Deadline.Staat niet op het menu


In de nieuwe film wilt Frank, Garcia's personage, het Mexicaanse, vegetarische eten op zijn menu niet aanpassen. Tot onbegrip van zijn familie. Zo lopen ze meer mogelijkheden en inkomsten mis. Frank is tevens de vader van Mia, David en Alexander.

Altijd pech


De jonge Alexander heeft altijd pech. Net als hij denkt dat hij niet dieper kan zinken, gaat hij met zijn familie rondtrekken in Californië. Waar een familiegeheim wordt onthuld. Dit maakt de situatie alleen maar complexer.

Nog niet bekend


Kan je ook niet wachten tot deze film verschijnt op Disney+? Een releasedatum voor Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day op deze streamingdienst is in aantocht, maar is vooralsnog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen