search
'Rake klappen' in eerste beelden 'Monster Factory' van Apple TV+
Series / Nieuws

'Rake klappen' in eerste beelden 'Monster Factory' van Apple TV+

Een nieuwe serie over het Amerikaanse 'professioneel' worstelen komt binnenkort uit.

Apple TV+ breidt binnenkort haar collectie uit met de nieuwe docuserie Monster Factory. De serie over worstelaars die hun weg proberen te vinden en door te breken als professionals komt binnenkort uit en Apple toont alvast de eerst beelden.

Veel mensen zullen het wel kennen van beelden uit de media. Het Amerikaanse professionele worstelen waarbij theater, drama en show meer op de voorgrond staan dan het daadwerkelijke, traditionele worstelen. Bekende 'worstelaars' zijn onder andere Hulk Hogan, The Rock, 'Macho Man' Randy Savage en anderen. En nu is het tijd voor een nieuwe lichting.

Van opleiding tot professional


In de serie volgt een groep aspirant-worstelaars een opleiding aan een worstelschool in New Jersey, waarbij ze met hun coach werken aan hun vaardigheden om zich bij de grote in het vakgebied te meten. De docuserie volgt een aantal personages, waaronder: Bobby Buffet, Danny Cage, Gabby Ortiz en een zekere Goldy, elk met hun eigen achtergrondverhaal.

Zo is er het verhaal van Goldy: De knappe jongen, de mooiboy. Maar achter het knappe koppie en bad-boy uiterlijk schuilt iemand die last heeft van ernstige sociale angsten die het worstelen gebruikt als een manier om zijn paniekaanvallen onder controle te houden. Eenmaal in de ring wordt hij een totaal ander persoon. Maar wordt de druk hem te veel?

Kijk hieronder naar de eerste beelden. Op 17 maart gaat Monster Factory in première op Apple TV+.

Aanbevolen artikelen