search
Jenna Ortega houdt haar hoofd koel in deze pittige situatie
Series / Nieuws

Jenna Ortega houdt haar hoofd koel in deze pittige situatie

Jenna Ortega laat andere sterren zien hoe je de pittige uitdaging van Hot Ones aan moet gaan.

In een recent interview begaf Jenna Ortega zich in een pittige situatie. En dan bedoelen we ook echt pittig. De jonge actrice deed namelijk mee met Hot Ones, maar hield haar hoofd helemaal koel.

De eet- en interviewserie Hot Ones is een populaire serie waarin gastheer Sean Evans bekende sterren interviewt, terwijl ze samen hot wings met de pittigste sauzen eten.

Deze manier van interviewen heeft al een paar bekende mensen in een ongemakkelijke situatie gebracht. Zo moesten sommigen bekers melk achterover gieten, omdat de wings simpelweg te pittig waren. Anderen gaven voor het einde van het interview op.

Jenna Ortega kon de hitte met gemak aan


Voor Ortega was dit interview helemaal geen probleem. Ze komt namelijk uit een familie die veel kruiden eet en dat is dan ook de reden dat de actrice geen probleem had met de pittige sauzen.

Ze nam het interview zelfs naar een heel ander niveau toen ze door Evans bij de laatste en pittigste hot wing werd uitgedaagd voor een staarwedstrijd.


Bekijk hieronder het interview en de reacties van fans en stream Wednesday op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen